Ezért késhetett a menstruációm? Ti voltatok már így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 30-31 naposak a ciklusam, augusztus 16.án kellett volna megjönnie de nem jött, terhességre gyanakodtam, csináltam a teszteket 2 naponta mint az őrült de semmi.. Viszont a nemvárt idején tapasztaltam ovus tüneteket mint pl nagyon nyúlós nyák, petefészek szurka. Ma jött meg, úgyhogy kb a a megfelelő idő is kijön az ovu és a mensi között. Sajnos ekkoriban nem tudtunk együtt lenni mert a fèrjem a szüleinél volt lâtogatóba Magyarországon :'( Mèg telefonon is felhívtam hogy nem jött meg és lehet baba van a dologban akire már 1 éve vârunk :( Létezhet hogymialatt én terhessègre gyanakodtam akkor eshettem volna teherbe? Ti voltatok már így?2015. szept. 1. 00:27
1/1 anonim válasza:
Az ovus tünetek tudnak PMS-szerű tüneteknek tűnni, és alapból is ki tud egy ciklus bármikor tolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!