Tetszik a Lea név? Mennyire furcsa ha a nővére Noa?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 12:42
11/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, főleg együtt a 2 gyereknek. :)
12/16 anonim válasza:
9es, jó, lehet 32 éve különleges volt, de nálunk az ovi és a bölcsi tele van Liával, Leával, Mirával,Kirával, Benettel és Noellel. Szerintem magyar vezetéknév mellé nagyon gázul hangzanak a nem magyar nevek. Annyi szép név van ami Magyar gyereknek is jó. Pedig nem vagyok nagymagyar meg semmi, de egy Kovács Lea szerintem nevetséges.
13/16 anonim válasza:
A legtöbb "szép magyar" név héber vagy latin.
14/16 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy milyen eredetű.. hanem hogy magyar vezetéknévvel hogyan hangzik. egy Kovács Sára, Anna Pl sokkal szebb és viselhetőbb mint egy Kovács Lea vagy Kovács Mira. Arról nem beszélve hogy én nem tudnék komolyan venni egy DR. Kovács Mirát pl. Kislánynak cuki, édes, de felnőttnek ciki. Szerintem. Persze mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar. Az én kedvenc neveim is sok embernek nem tetszenek biztosan.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Direkt rövidek a nevek egyébként, mert elég hosszú a vezetékné, annyira nem is magyaros. Sőt. Német gyökerekkel rendelkezik.
Nekem tetszenek értelemszerűen ezek a nevek :)
A saját nevem is ritka, én mégis szeretem. Bár ez a két név egyáltalán nem az szerintem.
Egyébként ismerek Angyalka doktornőt, ez hülyeség, hogy felnőttként nem viselhető egy név. Hàny 40 évest Sanyikáznak például még mindig.
2016. márc. 20. 09:12
16/16 anonim válasza:
Igen, viselhető, mivel kényetelen, ezt a nevet kapta. Biztosan nem akarja megbántani a szüleit azzal hogy nevet változtat. Na nekem ez az Angyalka, Ajándék a másik vonulat a kérdező által felsorolt túldivatolt, idegen nevek mellett amit semmi pénzért nem adnék. Nekem volt Lea osztálytársam, őt folyton a le a gatyával csúfolták, meg mindenhez hozzátették a le a... szavakat. szegény nem egyszer rohant haza sírva. Nekem a Noáról meg rögtön a Boa jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!