Tetszik a Lea név? Mennyire furcsa ha a nővére Noa?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 12:42
1/16 anonim válasza:
Tetszik, de nem adnám. Mondjuk a Noat se.
2/16 anonim válasza:
Egyik se tetszik,arra is kell gondolni hogy felnőttként is ezeket a neveket kell viselniük.Persze ha külföldön éltek az más, de Magyarországra, Magyar gyereknek egyik se jó.
3/16 anonim válasza:
Nekem max 2. keresztnévként ugy elmegy
Egy hosszabb után
Pl Noémi Noa
vagy
Melani Lea
4/16 anonim válasza:
Hát a Melani sem pont Magyar gyereknek való:-D Miért mentek ki a divatból a hagyományos, szép nevek? A legtöbb mai divatú, amerikanizált név olyan mintha egy sztriptíztáncos neve lenne...Melani, Tifani, Dzsindzser, Zara, Lea...nekem ezekről csak ez jut eszembe..
Ha mindenáron ezt akarjátok adni, akkor légyszi válasszatok egy normálisabbat is mellé.
5/16 anonim válasza:
Tetszik a Lea név, de rövid családnév mellé nem választanám. A Noa sem ronda, de úgy tudom külföldön a Noah férfinév. Úgy, mint a Luca. Szerintem gondold meg.
6/16 anonim válasza:
Borzalmas. Bár még egy fokkal mindig jobb mint a Noa. Nem féltek hogy Boának fogják csúfolni?
8/16 anonim válasza:
A Lea szép név, de én a helyedben inkább a Liát választanám, hogy ne annyira hasonlítson a Noára.
9/16 anonim válasza:
Én magyar gyerek vagyok, és Leának hívnak. Soha nem csúfoltak miatta, és sokan meg is dícsérik, hogy szép, különleges név. Én szerettem mindig is a nevemet, pedig már 32 éves vagyok. :)
10/16 anonim válasza:
4-es nek üzenem, hogy a Lea névnek semmimköze Amerikához. Héber eredetű, bibliai név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!