Szerintetek felelőtlenség vállalni 44 éves férfinak még egy gyereket?
Figyelt kérdés
Így jönne össze előbb nem lehetett. Remélhetőleg fel lehet nevelni igaz? Tudom semmit nem tudni előre de azért erdekelne, hogy mennyire látjátok jónak vagy borzasztónak.2016. márc. 17. 09:32
11/16 anonim válasza:
Semmi információnk nincs arról, hogy a kérdező milyen anyagi helyzetre vállalná a 3. gyereket...lehetne nettó 100as bevétel és nettó 1M-s bevétel is. Nem tudjuk. Én feltételezem a legjobbat, hogy megengedheti maguknak a 3. gyereket.
Kérdező, szerintem egy férfinál nem késő ez a kor. Nőktől hallani olyat, hogy nem szülne X éves kor felett, én is így vagyok ezzel. Nálam a határ a 35 év. Férfiaktól még soha nem hallottam ilyet, de elhiszem, ha nálatok is van valamilyen lélektani határ. Én férfiként 45-nél húznám meg magamnak a határt.
12/16 anonim válasza:
Mint ahogy szülni sem szülnék már ennyi idősen, úgy szerintem (számomra) a férfinál is sok a 44 év. Nekem ez egyszerűen túl nagy korkülönbség szülő és gyereke között.
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem felelőtlenség, férfinek még bele fér.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akartam veszekedést belőle. Anyagilag nincs probléma, és köszi de nem kell a csok. Csak azért szeretnénk még egy babát mert simán vágyunk rá! Csak azt sem szeretném, hogy felelőtlenség miatt rossz legyen neki. ( kor miatt) Feleségem 40 alatt van bőven.
2016. márc. 18. 21:30
15/16 anonim válasza:
Sose értettem ezt, hogy férfinak miért fér jobban bele bizonyos kor, mint a nőnek.
16/16 anonim válasza:
15 -hát sajnos ezt biológián tanítani kellene... De egy kis pótbiosz és mindenki nyugodjon le, ez az emancipációval nem függ össze, de a női és a ffi fizikai test különbözik erősen: egy 40 éves nő teste elöregedett a reprodukcióra, ha terhes, azonnal veszélyeztetett terhes is - gondolj bele: ~25-26 éve minden hónapban felkészül a terhességre és csalódik a szervezete (és gyakran bombázzák különféle hormonokkal is a rendszert) Egy férfi akár 80 évesen is nemzőképes és "nem veszélyeztetett". Lehet műanyag fiatalságot egy negyvenes nőnek kozmetikázni, de a természet bölcs, nem hazudik. Itt csak a fizikai organizmusról van most szó, hogy fel is kell nevelni, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!