Van itt olyan, akinek a gyermekének évet kellett ismételnie, vagy majdnem kellett, mert betegség miatt olyan sokat hiányzott? Hogy történt, hány óra hiányzásról volt szó?
Szia. Nem voltunk Prick teszten, szégyen vagy nem, de nem tudom mi az:((( Ti voltatok?
A nagylányodnak dagadt be a szeme alatt? Mitől van? Szegény, nagyon sajnálom:( Annyira átérzem a próblémátokat, szerintem tök ugyanabban a cipőben járunk. Én most Just nahrinnak a narancsos vitaminjánt adom immonuglukánnal együtt. Nem mondom, hogy csodaszer, de tavalyi évhez képest annyi a változás, hogy nem 10 antibiotikumot kapott 1 év alatt csak 4-et. Már ez is jó:))))
Szekretoros IGA-t véletlenül csinálták meg. Elmentünk egy ismerős által ajánlott orvoshoz(daganatos gyermekeket gyógyít), hogy segítsen Gréti immunrendszerén. Átnézte a leletet és csodálkozott, hogy immonologus miért nem csinálta meg a vizsgálatot, úgyanis a nyálkahártya az elsődleges védelmi vonal. Ha az 0 akkor nincs meg az elsődleges védelmi vonal és mindig beteg lesz. Immonologust kérdezd meg, hátha megcsinálja. Vagy nem immonologusnál voltatok vérképen?
Kisöcsi jobban van?
Vigyázzatok magatokra.
Szia
Hogy van a lányod?
Nálunk remélhetőleg lezajlott, a lányom is lázas lett, szombaton, de le ismentmagától, másnapmeg már nem volt. Úgyhogy most nem maradt ki a suliból, aminek ő annyira nem örült.☺
Prick teszt a karcolásos allergiavizsgálat, neki csináltáktavaly, kicsi penészallergia jöttki, akkor azt mondták nem jelentős, de a tüdőgyógyász szerint simán lehet azis.
Tavaly nyáron a fél arca dagadt be, a szemei, jaj az is borzasztó volt, persze ki nem derült, mitől.van egy lyukas foga, felmerült, h attól, de nem venném biztosra.
Aztán volt még egy atópiás tüdögyuszijais.
Bocs a hibákért, de útközben írtam, héven és néha mellé ment.
Taminál még azt vettem észre, hogy a klímára is nagyon érzékeny, arra is, ha túl hideg van az utcához képest, ha valahová belépünk, de maga a klíma is köhögteti pl. kocsiban.
Hétfőn megyünk immunológushoz.
Nektek mi lett az eredménye a szekretoros vzsgálatnak?
Szia!
Szegény Gréti, akkor legalább az antibiotikum hátha gyorsan segít. Köhög, lázas?
Na, ma már Tami is otthon volt, este borzasztóan fájt a hasa, kicsi hőemelkedés, aztán most hívott a mama, h 38.8.
Borzasztóan kiborító ez az egész.
Lehet, hogy a hétfői immunológushoz sem fogunk tudni majd elmenni.
Inhalátorunk van, a tüdőgyógyász is nagyon ajánlotta, azt mondta, legyen olyan megszokott, mint a napi fogmosás.
Broncho vaxomot még nem próbáltuk.
Arcdagadás oka nem derült ki, fülészretren azt mondták a foga, fogászaton azt mondták, kizárt, h a foga, fülészet, sürgősségin allergiát mondtak, be akarták fektetni, de azt nem hagytuk.
Legutolsó fül, orr gégész is azt mondta hogy olyan 10 éves kora körül kinövi.
Munkahelyemen is baromi boldogak ám. Pedig nálunk még a mama is a szomszédban van. Nálatok ez hogy alakul?
Na, akkor most már hétfői iskolakedést kívánok és szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!