Van itt olyan, akinek a gyermekének évet kellett
ismételnie, vagy majdnem kellett, mert betegség miatt
olyan sokat hiányzott? Hogy történt, hány óra
hiányzásról volt szó?
Szia. Az én lányom most tart 229óra hiányzásnál. Sajnos nagyon alacsony az Iga szintje,pedig minden létező immunerősítőt kipróbáltunk. Mi írtunk az Intézményvezető Asszonynak egy kérelmet a törvényre hivatkozva,hogy ha megvannak az érdemjegyei,akkor zárják le az évét. Nagyon rugalmasnak tünt az Igazgatónő,határozatot még várjuk. Elsős a lányom. Megkérdezhetem Nálatok miért hiányzik sokat a gyerkőc?
2016. márc. 16. 16:15
2/46 A kérdező kommentje:
Nálunk 280 óra. Gyakorlailag novrember óta tart ez a rossz szezon, felső légúti betegségekkel, most asztma gyanús. Laborra megvan a beutalónk, de azt vártuk, h ne legyen beteg, teljesenjól legyen, de nem sikerül ezt az állapotot elérni. 150 óra után jelzett nektek az iskola?
Nem,nekünk nem jelzett,az osztályfönők szólt. Sajnos mi tudtuk,hogy ez lesz így vittük végig az ovit is. Nálunk is felső léguti beteségek zömmel. Annyi a különbség a tavalyi évhez képest,hogy kevesebb az antibiotikum. Most mennénk gasztroenterologiára,nem e ételallergia áll a háttérben. Nektek mit mondanak a suliban? Ti is elsősök vagytok? Hogy bírod? Mi már eléggé kivagyunk,főleg a lányom,sok mindenből kimarad:(((
2016. márc. 16. 17:31
Bocsi az ékezetek miatt,telorol írok.
2016. márc. 16. 17:32
5/46 A kérdező kommentje:
A lányom is elsős. Oviban ő is betegesebb volt, de az utolsó éve egész jó volt. Szeptember, oktoberben semmi baja nem votl, de utána jöttek rendesen a betegségek.
Suliban azt mondják, ne izguljak, le fogják tudni osztályozni,de én izgulok, csak hátra van még 3 hónap. A határozat jó ötlet, csak legyen vmi nyoma írásban is.
Elég nehezen bírjuk most már, főleg, hogy nem tudni, mitől van, meg hogy mikor lesz jobb. Ő maga szerencsére egész jól bírja.
Te gyermeked? Tudjátok pótolgatni a leckéket?
Igen, eddig be tudtuk pótolni,de jobban szeret suliban tanulni. Mi is azért ragaszkodtunk a határozathoz,mert a szó elszáll, az írás.......😃,kiváncsi leszek a gyerkőcöd vérképére,írsz majd,ha tudsz vmit? Lehet az új közösség miatt betegesebb. Kitartást kívánok Nektek,tudom,hogy baromi nehéz és idegesítő.
2016. márc. 16. 18:28
7/46 A kérdező kommentje:
Köszi, Nektek is! Írok majd, ha megvan a labor, tavaszi szünetre tervezem, ne hiányozzon még többet.
Remélem, ahogy jön a tavasz, jobb lesz a helyzet!
Minden jót Nektek!
Szia. Sikerült elmenni a vérvételre? Hogy vagytok?
2016. ápr. 1. 06:11
9/46 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi az érdeklődést!
Megvolt a vérvétel, de még várni kell az eredményre bő egy hetet.
Több, mint 3 hete szedi a montelukastot, és nem tudom, attól-e, de aránylag jól van, persze kipp-kopp.
Orra azért dugulgat, köhécsel is időnként, tehát nem 100% os, de azért csak jól van. Éjszaka is szinte csendben alszik, jó hallani.
Te lánykád?
Szia. Jó hallani,hogy jobban vagytok😃. Mi az amit szedtek? Még nem hallottam róla. Immunerősítő? 3hét az már tök jó,én is örülnék neki. Kiváncsi leszek az eredményetekre. Mi sajnos pont itthon vagyunk,hőemelkedése van a lányomnak. Mi gaszzron voltunk nem e valami ételallergiája van a lányomnak,de még 2hét múlva lesz eredmémy. Írsz majd mi az eredményetek? Minden jót kívánok Nektek.
2016. ápr. 4. 12:46
Kapcsolódó kérdések: