Mi baja lehet ennek a gyereknek? Kezd már ijesztő lenni az egész.
Nem engedném át többet. Nem vagy köteles vigyázni rá, jól kihasználtak eddig is. Mi történt volna, ha pl. a gyereked gyógyszerét nem találod meg?
Oké, hogy fiygelem felkeltés a részéről, de ha esetleg elkezdi bántani is a gyerekedet? Gondolom most jött el nála az a pont, hogy "féltékeny" a gyerekedre, hogy őt nem szeretik így a szülei, testvérei.
Mondd meg a szüleinek, hogy figyeljenek oda a kislányra, mert szerinted komoly gondok vannak vele, és nem tudsz többet vigyázni rá, pláne hogy ottaludjon.
a korábbiakhoz csatlakozva én is azt gondolom, hogy figyelemhiányos. Ahogy írtad, kapásból az jutott eszembe, hogy amikor lopott, leszidták a szülei, tehát végre foglalkoztak vele, csak vele. szóval ismételni kell. egyre cifrábbakat kell csinálni, hogy anya meg apa leüljön vele beszélni, lehetőleg egyre többet.
én nem vigyáznék rá többet. ne adj isten, legközelebb nemcsak kidobja, de talán be is veszi azokat a gyógyszereket. a gyerek nálatok, anyjáék sehol, még csak kórházba sincs jogod vinni, mert tk senkije vagy... persze beviszed, vagy mentőt hívsz, aláírni nem tudsz, mert nem teheted, de ugye ellátják, mert el kell látni... és mire a buliból a szülők odaérnek, vsz már a gyámügy is ott lesz... ezt végig kellene zongorázni a kedves szülőkkel... és utána rájuk bízni, hogy hova teszik a kislányt, amikor nekik éppen "felesleges", és te nem tudod/akarod bevállalni.
Ne engedd át a kislányt szerintem sem,addíg amíg kárt nem tesz a gyerekedben. Ha valami baj történik,téged nem fog vígasztalni,hogy "figyelemhiányos".
A szülőkkel meg beszélnék,ez nem beleokoskodás,hanem észrevétel,miután sokszor te vigyázol a kislányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!