30 hetes kismama vagyok. Pár napja igen intenzív erőteljes magzatmozgás egész nap. Kicsit ijesztő számomra. Mi a véleményetek?
Szia!
Szerintem nem gond.Nekem is ebben az időszakban nagyon aktív volt a kisfiam.Olyannyira hogy apukája még meg is ilyedt hogy úristen miket csinál a kis manóka.Én azt mondtam és mondom is hogy inkább így mint hogy azon izguljak hogy még nem mozgott stb.
Úgyhogy élvezd ki ezt a szép időszakot :-))))
Boldog babavárást!!!
40 km.
Szia!
Plusz érdekes és fájdalmas is :) De mégis élvezem :)
Nekem a 28. héten már befordult, aztán visszafordult, azóta csak próbálom kitalálni, éppen mit csinál :)
31 hetes kismami
Teljesen normális, hogy sokat mozog, és hogy erőteljesen.
Erősebbek már a csontjai ezért is érzed jobban a mozgásokat.
Én most a 34. hetet töltöttem és a mozgások teljesen megváltoztak. Már nincsenek a boxoláshoz, rúgáshoz hasonló mozgások, hanem kinyomja magát, nyújtózik, egyik oldalon kitüremkedik végig húzza magát belűl a másik oldalon visszamegy. Már teljesen be van állva fejjel lefelé, úgy hogy csak a popsiját, lábát, kezét tudja intenzíven feszítgetni. No meg rengeteget csuklik, ami szintén normális.
Ne aggódj, az a jó, ha minden nap érzed a mozgását, mert így tudod, hogy jól van.
Boldog babavárást!
34 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!