Észerevettétek hogy néhányan a szoptatás ellen kampányolnak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért van ez? Egy anya általában a legjobbat akarja a gyermekének.2010. ápr. 2. 20:59
11/15 A kérdező kommentje:
Sem időm, sem energiám végigolvasgatni a hozzászólásokat, erre utaló megjegyzéseket keresni.
Egy cikket viszont elolvashatnátok. Ha egészségügyi akadály nincs, akkor igazából a kényelmen kívül semmi nyomós ok nem lehet arra hogy egy kismama ne szoptasson.
2010. ápr. 3. 22:05
12/15 Vilcsianyuja válasza:
Na jó, nem értelek, ha kiírsz egy kérdést, hogy valakik támadják a szoptatós anyákat, akkor esetleg érdekelne, mivel-miben-hogyan, milyen szövegkörnyezetben stb. addig nem tudok/tudunk neked értelmes válaszokat adni. Vagyis tudunk: nem, nem vettem észre, hogy a szoptatás ellen kampányolnak. Senki nem akarja vitatni, hogy a szoptatás a legeslegjobb a baba és az anya számára.
13/15 anonim válasza:
Az agyam áll meg!!! de tényleg!!! én lennék a legboldogabb, ha tudtam volna és tudnám szoptatni a babám, de sajnos tápszeresek lettünk, hála sok mindennek, pl: lelki gondok, idegesség, a babás növérek és a védönö, akik nem segitettek stb. igy most vehetem a tápszert, mert nálunk külföldön a doki nem irja fel receptre és meg kell, hogy mondjam nem éppen olcsó "mulatság". bár az is igaz, hogy sok anyuka nem akar szoptatni, ez már más gond. de én még nem találkoztam ilyen félével, söt, felénk mindenki a szoptatás hive és ha valaki tápszeres, azt "lenézik", vagyis inkább az anyukát.
14/15 anonim válasza:
ja és még valami, minek irsz ki kérdést, ha arra sem vagy hajlandó, hogy elolvasd a kommenteket?! ez nem szép dolog, söt még, hogy le is irod!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!