A barátnőm teljesen be van indulva, hogy neki márpedig kislánya lesz. Mennyire egészséges ez? 26/F 26/L
Mindig is tudtam, h nekem lanyom lesz, sosem jutott eszembe, h fiu is lehet.
Terhes lettem, persze, h lany lesz, erre a 12. hetin betippeltek, h fiu. Sirtam egy picit, es masnapra total atalltam, a tobbi uh-on megerositettek, h fiu, valoban az lett, es majdnem nyolc eve tart ez a szerelem. :)
O is at fog allni, ha megsem az lesz, es el sem fogja tudni kepzelni, h nem fia van. Azert a ruhakkal, festessel stb kicsit alljon le, keressen unisex csini rucikat. :)
Lányomnél fiút éreztem. Most nem tudjuk még,de fiút gondolok. És miért? Mert lányt szeretnék inkább,és emiatt gondoltam hogy fiú úgyis.Párom lányt gondol,barátnőm fiút. De ő mondta amit gondol más nőknek,tuti a másik lesz.
Hormonok? Mondjuk nekem túlzás a párod kissé,pedig nő vagyok,másodszor várandós,de sose voltam bekattanva egy nemre.Nem vásárolgatok semmit ,minek,majd később.
Az én barátnőm is ezt csinálta...aztán meg jól betört a feje,mikor megmondták,hogy fia lesz...
Akkor megvolt zuhanva! Persze a fb-ra nyomta,hogy kisfiú juhéj,juhéj,közben meg bőgött,hogy nem lány!
Van,aki olyan dolgokat is irányítani szeretne,amit nem lehet,többnyire azok,akiknek múnden könnyen megadatott.
de csak a saját tapasztalatából hajlandó tanulni!
gy fikarcnyival sem szerettem volna jobban kisfiút, mint kislányt, egyszerűen csak TUDTAM, hogy fiam lesz.
Más, amikor valaki gondolja, vagy szeretné, hogy ez vagy az legyen, és tényleg létezik, hogy az ember tudja. nem lehet megmagyarázni, nem volt opció, egy pillanatra fel sem merült a kislány, pedig nem lettem volna csalódott.
Másodiknál terveim vannak, de megérzésem nincs. Mindegy mi lesz.
:)
Szerintem nincs semmi baj a baratnoddel sőt tok aranyos h ennyire bele éli magat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!