Milyen nevet adtál/fogsz adni a gyermekednek?
Figyelt kérdés
És egy vagy két keresztneve van/lesz? Melyiket használjátok/fogjátok használni majd? :))
Minden válaszra kíváncsi vagyok! :)
2016. márc. 4. 23:08
1/35 anonim válasza:
A kislányunkat Kornélia Klárának fogjuk elnevezni (a másidik nevet a férjem anyja után kapja, aki sajnos elhunyt). Nellinek fogjuk becézni. :)
2/35 anonim válasza:
Kislányom lesz, Zsófia lesz a neve :)
Én nem szeretnék 2 keresztnevet.
3/35 anonim válasza:
4 gyermekem van..
A legidősebb fiam: Dániel
másik fiam: Dénes
Az iker lányok
- Brigitta és Blanka.
Mindegyiknek 1 neve van..
4/35 anonim válasza:
Két kislányunk van, a nagyobbik Anna Kamilla lett, a kicsi pedig a Leila Viola nevet kapta. :)
A Kamillát és a Leilát használjuk.
5/35 anonim válasza:
Hunornak hívják a fiam. Nem akartam két keresztnevet, nekem az van, teljesen felesleges.
6/35 anonim válasza:
Alexander Leó és Maja Boglárka. Teljesen 2 név mániás vagyok, így mindig párban terveztük a neveket. Az elsőt használjuk mindkettejüknél, bár néha a Bogi is a számra áll mert aranyos becenév.
7/35 anonim válasza:
4 gyerekünk van, mindenkinek 2 neve van. A legnagyobb nagyon nem szereti az első nevét (Bálint), így nála a másodikat használjuk. A harmadik fiúnk nagyon büszkén viseli mindkét keresztnevét, a másik kettőnél az első neveket használjuk.
8/35 anonim válasza:
Messze vagyunk még a gyerekvállalástól, de a párommal mi már megbeszéltük, hogy a Bendegúz és a Bernadett nevek lesznek a nyerők.
9/35 anonim válasza:
Kisfiam Áron.
Feleslegesnek tartom a 2 nevet.
Ha lesz tesó, vannak elképzelések, de semmi konkrét. Vagyis a fejemben van 1 db konkrét név, de az jelenleg még nem anyakönyvezhető... azt gondolom, ránk vár :D
10/35 anonim válasza:
Emmának hívják
Ha lesz kistesó akkor Hunor vagy Emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!