Mennyi idősen adtál először mézet a gyermekednek?
Figyelt kérdés
20 hónapos a lányom.Megfázott. :( Készítenék neki egy kis teát,mézzel.Kaphat már?Vagy várjak még vele?2014. szept. 23. 13:35
3/9 anonim válasza:
Igen, de vezesd be úgy, mint amikor először kapott szilárdat! Először nagyon keveset.
4/9 A kérdező kommentje:
2.-es ez jó volt. :D
Tehát mennyi idős volt a gyermeked,amikor először mézet kapott?
2014. szept. 23. 13:48
5/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges, mert annyit úgysem adhatnál (pláne nem kapásból), amennyinek értelme lehet egy megfázásnál.
6/9 anonim válasza:
1 éves volt,mire várnál még lassan 2 éves...amúgy is a citromos,mézes tea nagyon jó,eddig mit adtál neki inni csak vizet?
7/9 anonim válasza:
Szia! Én már 1 évesen is adtam neki, igaz ez nem mostanában volt, viszont akkor a védőnő kifejezetten javasolta.
8/9 anonim válasza:
1 évesen már evett mézes sütit. Így direktbe még nem adtam neki, mert nem iszik teát. 2 éves
9/9 anonim válasza:
A méz bár könnyen emészthető, de allergizálhat. Gyermek dietetikusok 2 éves kor előtt nem szokták ajánlani. Valami miatt, amit nem egészen értek, a selyemfű méze az ami a legkevésbé veszélyes ilyen szempontból.
Szóval 20 hónaposan most a határ körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!