Mi a véleményetek a Margaréta névről?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 07:55
11/18 anonim válasza:
Általában tetszenek a virágnevek, de ez szerintem előnytelen. Túl hosszú, nincs nőies hangzása, a lehetséges becézései pedig (Margó, Margit?) szintén nem tetszenek.
12/18 anonim válasza:
Valahogy sosem tetszett, számomra kemény, zord a hangzása, és a Gréta opció sem a tetszik.
Én szívem szerint inkább Marának becézném.
14/18 anonim válasza:
Szerintem megfelelő vezetéknévvel nagyon elegáns név.
15/18 anonim válasza:
Nem akartalak megbántani, de még sosem hallottam ezt a nevet. A véleményemet kérdezted, az pedig az, hogy egy furcsa név.
16/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép hangzású név,ismerek is ilyen nevű lányt.
Viszont nekem kicsit hosszú,ezért nem adnám.
A kislanyomat amúgy Flórának hívják,és amúgy is tetszenek általában a virágnevek.
17/18 Fanni27 válasza:
Ha a virágra gondolok, akkor nekem nagyon tetszik, de ha nem lenne semmi jelentése akkor nem igazán.
18/18 anonim válasza:
Nekem ez a nevem :D grétinek beceznek, utalom a grétát. Egyebkent nagyon szeretem a nevem, kulonleges ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!