Mi a véleményetek az Erina névről?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép, különleges, és sokféleképpen becézhető. Emellett tetszik a Lorina és a Dorina név is, de az Erina van első helyen. Egyáltalán nem gyakori, főként arra vagyok kíváncsi, hogy nem hat e kisebbségi névként, első hallásra.2016. márc. 1. 08:47
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Elegánsnak hallom, semmiképpen nem kisebbséginek. 3:)
2/9 anonim válasza:
Még nem hallottam sose, de szép.
Nekem a Dorináról jut eszembe a kisebbség. Persze van nem kisebbségi Dorina ismerősöm is. De náluk szerintem elég gyakorik. De egyébként az is szép név.
A Lorina nem tetszik.
A 3 közük az Erina a legszebb nekem.
3/9 anonim válasza:
Teljesen vállalható név felnőttként és gyerekként is, becézni is lehet, de anélkül is jó.
4/9 anonim válasza:
Mindenki keverné az Edinàval v Erikàval.
5/9 anonim válasza:
Ismerős kislánya Erina.
Szerintem teljesen rendben van, nem hat kissebségiként, bár kicsit nekem erőltetett...
Lorina az szvsz borzasztó. A Dorina viszont szép, de semmi különleges nincs benne. Mondhatni tucatnév.
6/9 anonim válasza:
A Dorina szép. A Lorina és az Erina egyáltalán nem tetszik.
7/9 anonim válasza:
Az Edina és Erika neveket mindig is utáltam, de az Erina most nagyon megtetszett. Szerintem szép a hangzása, előkelő és nőies.
8/9 anonim válasza:
nem teszik, feltűnősködő szerintem. Ezek közül én a Dorinát adnám.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat, várok még véleményeket. :)
Nem érzem úgy, hogy feltűnősködő, különlegesnek mondanám.
2016. márc. 1. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!