Mi a véleményed az Adrián névről?
Figyelt kérdés
Nem túl nőies, vagy problémás az Adrienn miatt?2016. márc. 4. 05:31
1/15 anonim válasza:
Nekem kicsit eröltetett, de nem annyira rossz.
2/15 anonim válasza:
Szia! szerintem szép név, a hasonlóság ellenére is. Én Adrienn vagyok...de nálam csak az Andreázás fordult elő :)
3/15 anonim válasza:
Szép név.
Ha nem becézgeted, akkor nem nőies, mitől is lenne az?
(Ilyen alapon a Gábor is nőies, ha Gabinak becézed)
4/15 anonim válasza:
Tetszett egy ideig , de a Dorián jobban :)
5/15 anonim válasza:
Nagyon ronda, ellenszenves név.
6/15 anonim válasza:
Szép név, egyáltalán nem asszociáltam még sosem ebből az Adrienn névre, viszont mindig egy tenger közepén csónakázó fiú jut róla eszembe.
7/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de mivel így hívják az egyik hülye kollégámat, én biztos nem adnám :)
8/15 anonim válasza:
Számomra lányos név. De nekem lányos a Kornél, Dominik és a Noel név is.
Viszont attól, hogy nekem annyira nem kedvenc még egy nagyon jól viselhető név. Szóval adjátok bátran a fiatoknak, szép neve lesz.
9/15 anonim válasza:
Az Adrián pont, hogy nem lányos név. Nagyon is férfias. Főleg külföldön. Eddig csak jóképű félisteneket láttam ilyen névvel, ezért pozitív név ez a számomra.
10/15 anonim válasza:
Nekem is nőiesnek cseng, nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!