Adrián, Zalán és Milán (? )
Mi a véleményetek ezekről a nevekről ikreknek? Az "án" végződés miatt lehet zavaró? Egyforma kezdőbetűsek biztosan zavaróak, ezért nem is választottunk. Szeretnénk valami kapcsolatot "logikát" a neveik között. Még a Zoltán "passzolna" a kategóriába,de a stílusa miatt nem idevaló. Esetleges tanácsokat,tippeket,ötleteket szívesen fogadok :)
Ui: A nemek még nem biztosak, lányneveink ugyan még nincsenek :)
Hú, 3-as ikrek, gratula.:)
Amúgy nekem egy picit zavaró az "án" végződés, de ti tudjátok. Azért ezek nem olyan rossz nevek, bár nekem az Adrián és a Milán tetszik csak, a Zalán nem, de így, hát nem tudom. Nekem zavaró az "án" végződés mindegyik végén.
Az Adrián nem tetszik, a Zalán nagyon gyakori. A Milán szép.
Milán, Mór, Márton, Merse?
Hűha, gratulálok! :)
Nekem tetszik ez a 3-as, főként az Adrián és a Milán. Passzolnak egymáshoz a nevek, engem egyáltalán nem zavar az -án végződés! Sőt, szerintem kimondottan jó így együtt a 3 név! :)
Nekem kifejezetten tetszik ez a trió:)
Mind a 3 név "szép". csak mondjuk becézni nehéz őket, de mivel rövidek, így ez nem jelenthet problémát.
de ugye vannak még "testvérek" is: Krisztián, Maximilián, Fábián, Dorián, Flórián.
persze, ha mégis különböző végződésű nevek mellett döntenétek, szerintem ebbe a csoportba tartozhata Botond, Csongor, Boldizsár, Előd, Zsombor
Szerintem nagyon jól passzolnak egymáshoz! :)
És gratula a 3 bébihez!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!