Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom ragaszkodik a Milán...

A párom ragaszkodik a Milán Dagobert névhez úgy, hogy a vezetékneve Rigó. Nagyon gáz? Hogy tudnám lebeszélni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 23:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
A szülőszobán téged kérdeznek meg...
2014. jan. 17. 23:46
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Irtó gáz! De biztosan csak viccel! :-D
2014. jan. 17. 23:51
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

A Rigó vezetéknév borzasztó, igaz erről nem tehetsz.

A Milán az egy jó név, azzal nincs semmi gond, teljesen átlagos.

A Dagobert szintén borzasztó, ne szúrjatok ki a gyerekkel!

Legyen csak simán Milán. De én ilyen vezetéknévhez Péter, Tamás jellegű nevet adnék inkább.

2014. jan. 18. 01:02
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Én is remélem, hogy csak viccelsz.
2014. jan. 18. 01:08
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
A Dagobertet ne engedd...az nagyon nagy kicsestes lenne szegeny kicsinek egesz eleteben...
2014. jan. 18. 06:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyen János. :)

Ne haragudj, rossz vicc volt, de nem tudtam kihagyni.

Egyébként szerintem semmi gáz nincs ebben a vezetéknévben, ráadásul nyilván nem választhatjátok.

A Dagobert viszont tényleg nem túl szerencsés. Te ismered Párodat, neked kell rájönnöd, hogy tudod lebeszélni. Én biztos azzal kezdeném, hogy a motivációt kiderítsem: miért akarja ezt a nevet? Ha Dagobert bácsi miatt, elmondanám, hogy az a gyerek lesz felnőtt is, akkor már inkább legyen családi mesenézés, legyen a kedvenc figurája stb., de ne a neve.

2014. jan. 18. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Mond neki hogy jó, lehet dagobert, de csak az apja után, előtte változtassa ő erre a nevét.
2014. jan. 18. 10:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért, de neki ez tetszik. Szerintem is borzasztó már a Rigó is. Én inkább megtartottam a leánykori nevemet.

Szerintem az lesz, hogy a szülőszobán mondok egy másikat és majd megbékél vele előbb utóbb. Melyik az, ami nem annyira durva ehhez a vezetéknévhez?

2014. jan. 18. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Jáksó László fia Bence Dagobert:)
2014. jan. 18. 19:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Végül megszületett a pici és a Rigó Elemér nevet kapta. Csak ezzel egyezett ki a férjem helyette. Köszönöm mégegyszer a kommenteket.
2014. jan. 23. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!