Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adrián, Zalán és Milán (? )

Adrián, Zalán és Milán (? )

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ezekről a nevekről ikreknek? Az "án" végződés miatt lehet zavaró? Egyforma kezdőbetűsek biztosan zavaróak, ezért nem is választottunk. Szeretnénk valami kapcsolatot "logikát" a neveik között. Még a Zoltán "passzolna" a kategóriába,de a stílusa miatt nem idevaló. Esetleges tanácsokat,tippeket,ötleteket szívesen fogadok :)

Ui: A nemek még nem biztosak, lányneveink ugyan még nincsenek :)

2014. aug. 8. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nagyon tetszik ez a megoldás. Sokkal jobban mint az azonos kezdőbetű. Ha mindegyiknek más hangzású a becézése is, egyáltalán nem zavaró szerintem :) Nagyon jól összecsengenek és mégis mások.

Szerintem a lánynevekkel is valami hasonlót találjatok ki, mert ez tényleg nagyon jó megoldás. :)

2014. aug. 11. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Az alapkoncepció nagyon tetszik, ahogy a Milán és Zalán is együtt, viszont az Adriánt lecserélném (pl. Damján, Dorián).

Ha a Zalán véletlenül lekerülne (mondjuk a gyakorisága miatt - bár mint mondtam, nekem tetszik), akkor ahelyett még jó esetleg a Zorán is.

2014. aug. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!