Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki masodik (vagy tobbedik)...

Aki masodik (vagy tobbedik) babajaval ejszakazott, hogy birta a nappalt a nagyobbal?

Figyelt kérdés
27 honapos a "nagy"fiam es 1 hetes a pici. Borzasztoak az estek max 2 orakat alszok. Eddig itt volt segiteni anyukam es anyosom,tudtam nap kozben pihenni,addig foglalkozott a naggyal. De ma mennek haza (kulfoldon elunk) es fogalmam sincs hogy lesz energiam nap kozben a nagyobbik fiamra es a haztartasra.
2016. márc. 3. 06:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A hàzimunka nàlunk felejtős, max ha apa otthon van. A kicsi nappal is max pàr órát van el az àgyàban (3 hetes), addig tudok a naggyal (2,5 éves) foglalkozni, esetleg enni egy kicsit. Néha hallucinàl az ember :D Én csak bizakodni tudok hogy majd jobb lesz a helyzet idővel
2016. márc. 3. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
kb 1 hónapos koráig felcserélte a kicsi a nappalt az éjszakával. az mentett meg, hogy hétvégente nappal ledőltem 1-1 órára, ha valamelyik gyerek aludt. a férjem vigyázott a másikra. illetve péntek és szombat éjszaka én csak etettem, ő büfiztetett. akkor nagyon hosszúnak tűnt ez az időszak, de kb 2 hónapos korától jobb lett
2016. márc. 3. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!