Olcsó pelenkát, cumisüveg, cumikat márkát tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Minnél olcsóbb annál jobb ha lehet2016. febr. 27. 08:56
1/15 anonim válasza:
Pelenkaboltban vannak olcsó pelenkák cumisüveg/cumi meg pl DM sajátmárkás.
2/15 anonim válasza:
Baby Bruin cumisüvegek például a kimondottan olcsók közé tartoznak. Meg úgy általában a többi termékük is, bár közülük némelyik kimondottan sz*r is. Pl. törlőkendőt egyszer vettem tőlük, soha többet, használhatatlan.
3/15 anonim válasza:
DM termékek, olcsóbbak és sokszorr minőségibbek mint a drágabbak ( pl törlőkendőből, babafürdetőből a DM-es a legjobb)
4/15 anonim válasza:
miért vállaltál gyereket ,ha neked annál jobb minél olcsóbb :D ? nem ,hogy mi a legjobb a gyereknek !Utolsó veled tudnák vitatkozni egyáltalán nem a dm babafürdető a legjobb egyáltalán tudod mi van benne ? valóban nem rossz attól,hogy dm es de a gyerek bőrére nem a legjobb
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Ár-érték arányban pelenkából szerintem is a DMes a legjobb. Cumisüveg, cumi pedig szokott lenni a Tescoban mindenféle noname olcsón, azokat a márkákat nem ismerem, mert én abból az Aventre esküszöm. (Nem kell egy tonnát venni belőle, van 2 üvegünk, meg 2 cumink hozzá.)
7/15 anonim válasza:
Tescos pelus, azt hiszem Sleepy a neve. Nekem bejött. Kívülrõl nem olyan puha az anyaga, mint a többinek, de jó a gyereknek éjszakàra is. Cumit ne vegyél, nem létszükséglet. :D De promóciós csomagban pl nekem volt Aventes.
8/15 anonim válasza:
Pelusból és popsitörlőből az aldis mylove kifejezetten jó àr-érték arànyban. Mi amúgy sokàig hasznàltunk pelenkadiszkontos pelusokat, semmi gond nem volt velük. Cumisüveg-cumiból millió van bàrmelyik drogériàban, vagy tescoban.
9/15 anonim válasza:
Müller saját márkás cumis üvege,popsitörlöje,pelusa ,nekünk nagyon bevált mikor kislányom kicsi volt .
10/15 anonim válasza:
"Euros" boltokban is szetnezhetsz bar minőség terén nem tudok nyilatkozni..Amúgy az akciókat is figyelheted.Én pl 500ftért vettem nagyon jó minőségű "márkás" cumit.Ki lehet fogni.
Amúgy figyeld a saját márkás folgokat.Dm,Rossmann,Müller mert ezek közül is ki lehet fogni nagyon jó minőséget.
Pelus: saját márkásak pl.Ismerősöm babájának csak a lila tescos vált be.A masik ismerősöm mintahibás sérült csomagos jött be.Kb 20-35ft/db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!