Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik cumisüveg vált be nálatok?

Melyik cumisüveg vált be nálatok?

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Avent.
2015. júl. 20. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2015. júl. 20. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:
A lányomnál az Avent (kórházban is olyat használtak),a fiamnál a Nuk. Érdemes már előre többfélét venni és amúgy olyat javasolnak,melynek a cuclijának az alakja hasonlít a mellbimbódéhoz. Mások ajánlották nekem még a Tomy tippie-t (vagy hohy írják?!),de mi azt nem próbáltuk.
2015. júl. 20. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:

A kislányom kevesett szopizott, pótolni kellett. Aventből kapta.

A fiam sokkal tovább anyatejes volt, neki így már nehezebb volt az átállás, amikor leszokott 8 hónaposan. A mellre nagyon hasonlító Tommee Tippee-t vettem, ngyn bevált. Sógotnőm ugyanígy volt, ugyanez bevált.

2015. júl. 20. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Igazából mindegyik, a fiamnak mindegy volt, ezt is azt is szerette. Nekem az Aventes tetszett a legjobban, könnyebb volt tisztítani, mint a többit, főleg a cumi részét. Meg volt egy olcsóbb kategóriás kék üvegünk is, (vagy Rossmann vagy DM saját márka, már nem emlékszem) azt is szerettem, jól kézre állt. Újszülöttnél az a fontos, hogy ne ömöljön a tej belőle, pici lyuk legyen rajta és minél jobban utánozza a mellbimbó formáját, puhaságát. Az én babám fél évig csak cicizett, csak az után kezdtem el cumiból etetni, szerintem azért is volt neki mindegy mert már nagyobbacska volt.
2015. júl. 20. 23:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Lányunk tommee tippeeset kapott... nem lett tőle cumizavaros.

Kisfiunknak aventet vettük az újat eddig neki is szuper, de ő nem cicizik.

Ezért ezeket vettük mert ezek hasonlítanak nagyon a mellbimbóra.

Amúgy a mamosat is nagyon sokan dícsérik.

2015. júl. 21. 01:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak a MAM jött be nálunk. Annak a szíbókáját nagyon jól be tudja kapni,,másból nem is iszik. Így én azt ajánlom.
2015. júl. 21. 03:01
 8/13 anonim ***** válasza:
NUK! Szülés előtt bevásároltam Avent-ből, aztán a kórházban a NUK-ból kapta a tápszert. Már ott említett a nővérke, hogy hazafelé vegyünk legalább egyet,mert szerinte nem fogja az Aventet elfogadni. Így is volt.
2015. júl. 21. 04:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Aventet használtunk, mást nem is pròbáltunk.
2015. júl. 21. 08:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi kipróbáltuk szinte az összesen, Avent, Tomee, Muk, MAM

A MAM vált be a legjobban. Az aventből most 3 hósan fogadja el a vizet, eddig folyton kiköpte.

Úgyhogy MAM :)

2015. júl. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!