3/13 anonim válasza:
A lányomnál az Avent (kórházban is olyat használtak),a fiamnál a Nuk. Érdemes már előre többfélét venni és amúgy olyat javasolnak,melynek a cuclijának az alakja hasonlít a mellbimbódéhoz. Mások ajánlották nekem még a Tomy tippie-t (vagy hohy írják?!),de mi azt nem próbáltuk.
4/13 anonim válasza:
A kislányom kevesett szopizott, pótolni kellett. Aventből kapta.
A fiam sokkal tovább anyatejes volt, neki így már nehezebb volt az átállás, amikor leszokott 8 hónaposan. A mellre nagyon hasonlító Tommee Tippee-t vettem, ngyn bevált. Sógotnőm ugyanígy volt, ugyanez bevált.
5/13 anonim válasza:
Igazából mindegyik, a fiamnak mindegy volt, ezt is azt is szerette. Nekem az Aventes tetszett a legjobban, könnyebb volt tisztítani, mint a többit, főleg a cumi részét. Meg volt egy olcsóbb kategóriás kék üvegünk is, (vagy Rossmann vagy DM saját márka, már nem emlékszem) azt is szerettem, jól kézre állt. Újszülöttnél az a fontos, hogy ne ömöljön a tej belőle, pici lyuk legyen rajta és minél jobban utánozza a mellbimbó formáját, puhaságát. Az én babám fél évig csak cicizett, csak az után kezdtem el cumiból etetni, szerintem azért is volt neki mindegy mert már nagyobbacska volt.
6/13 anonim válasza:
Lányunk tommee tippeeset kapott... nem lett tőle cumizavaros.
Kisfiunknak aventet vettük az újat eddig neki is szuper, de ő nem cicizik.
Ezért ezeket vettük mert ezek hasonlítanak nagyon a mellbimbóra.
Amúgy a mamosat is nagyon sokan dícsérik.
7/13 anonim válasza:
Csak a MAM jött be nálunk. Annak a szíbókáját nagyon jól be tudja kapni,,másból nem is iszik. Így én azt ajánlom.
8/13 anonim válasza:
NUK! Szülés előtt bevásároltam Avent-ből, aztán a kórházban a NUK-ból kapta a tápszert. Már ott említett a nővérke, hogy hazafelé vegyünk legalább egyet,mert szerinte nem fogja az Aventet elfogadni. Így is volt.
9/13 anonim válasza:
Aventet használtunk, mást nem is pròbáltunk.
10/13 anonim válasza:
Mi kipróbáltuk szinte az összesen, Avent, Tomee, Muk, MAM
A MAM vált be a legjobban. Az aventből most 3 hósan fogadja el a vizet, eddig folyton kiköpte.
Úgyhogy MAM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!