Anyukák este mikor kerültök ágyba? Reggel mikor keltek? éjszaka keltek még babóhoz? Nem vagytok Napközben fáradtak?
Ugyan már rég kinőttünk a babakorból, de ezért válaszolok :)
Este 22-23 körül szoktunk lefeküdni, de tegnap pl. 1/2 9-kor már kidőltem, előtte meg 1-ig fent voltam.
Reggel 3/4 6-kor kelek, a gyerekeket 7-kor keltem, fél 8-kor indulunk oviba, suliba munkába.
Du. fél 5-re rohanok értük az oviba, suliba és 5-re megyünk edzésre, kb. 1/2 7-re érünk haza.
De, hulla fáradt vagyok sokszor, mert meló után még 1,5 órát állok az edzésükön heti 5x, közben szórakoztatom a másikat, hazaérve próbálok jó háziasszony lenni, azaz egészséges, tápláló és finom ételt varázsolni az asztalra kb. 10 perc alatt, előtte-utána fenntartani a csilli-villi otthon látszatát, megvarrni az elszakadt dolgokat, tanulni a gyerekkel, odafigyelni a külsőmre, edzeni menni és persze tanulni, képezni magam, a hálószobába érve meg átvedleni szexi vadmacskává...
14hós a kislányom.
11 fél 12 fele fekszünk le aludni. A lányunkat olyan fél 9 9fele sikerül elaltatni, 8 fél 9 fele ébredünk. De voj már elég gyakran mostanság,h fél 10ig is alszunk.
Éjjel átlagban 4szer kelek hozzá,vagy cumi kell vagy szomjas v átázott és teljes ruha csere. Ez már vagy 4,napja h folyton átázik. Nem vagyok mindig fáradt,hol így hol úgy.
Sokat jelentene, ha 2 órát még aludnál. Próbáljon halkabban kiosonni reggel a férjed, te pedig próbálj rögtön visszaaludni. Ha felkelsz és beszélgetsz, utána már nem csoda, hogy nem tudsz visszaaludni.
Így kevésbé lennél fáradt napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!