Az miért bántó, ha udvariasan megkérek egy ismerőst, hogy ne szóljon a dolgomba az én gyerekemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Pl.
-Köszi az aggódást, el tudom dönteni, milyen/ mennyi ruhát adjak rá.
-Köszi az aggódást, az én dolgom, hogy eldöntsem, mikor viszem orvoshoz.
2016. febr. 22. 22:49
11/13 anonim válasza:
Mert gyereket nevelni és focizni mindenki tud... Engedd el a füled mellett, úgyis azt csinálsz, amit jónak látsz.
12/13 anonim válasza:
Mert mindenki azt hiszi, hogy nagyon ért a témához, és baromi okos tanácsokat ad, és megsértődik, hogy nem vagy rá vevő. És igaza van annak, aki azt írja, hogy nem ez az igazán bántó, hanem hogy megkérdőjelezik az anyai kompetenciádat. 27 évesen szültem, és az összes ismerős öregasszony folyamatosan jártatta a száját, hogy miért nem adok a lányomnak cumit (adtam, többször, többfélét, nem kell neki), biztos fázik, miért nincs rajta még egy takaró, 4 hónaposan mi az, hogy nem eszik még (6 hós koráig csak szopott), mindenképpen kell a tea, miért nem babakocsiban viszem (99%-ban hordozom), és még hosszan lehetne sorolni. Amikor meg ezekre a kérdésekre válaszolok (normálisan), lesajnálóan csóválja a fejét, és kioktat, mint egy taknyos kölyköt. És a kioktatást követően nyilván én vagyok a bunkó, ha a kérdésben szereplő mondatokkal válaszolok.
13/13 anonim válasza:
Mert ha kiállsz magadért vagy a véleményedért, akkor paraszt vagy - gondolják a konfliktuskerülő, behízelgő stílusú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!