Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azért mert fiam született,...

Azért mert fiam született, attól még nem muszáj megvennem neki x év múlva a drága Legó-kat?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy anyukával akivel együtt szültem, elsétáltunk erre meg arra, játékboltba. Kinézett a fiának egy 12990 Ft-os Legó készletet, amire mondta hogy ezt bizony majd ha gyerekem megnő, biztos kell vennem.

Mondtam is magamba, hogy lehet hogy lesz Legója, de nem abból az árkategóriából.

Nekem és a páromnak nem volt Legónk, mégis normális emberek vagyunk, normális értékrenddel.

Néha nem értem az ilyen anyukákat...

2010. márc. 31. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Összesen egy vödör LEGO-m van, soha nem kaptam ilyen szetteket, miegymást. (Kölcsönkértem viszont a szomszéd gyerekektől és mivel ők idősebbek voltak, megunták és nem érdekelte őket, így pár jó alkatrészt megtarthattam... :) ) Viszont ez kb négyéves koromtól 24-ig kitartott. Építettem belőle társasjátéktól (kár, hogy soha nem volt kivel játszani vele, így elbontottam :( ), az űrbázison át, a labirintusig mindenfélét. Komplett világtérképeket terveztem, majd egy-egy kiválasztott részt kiépítettem és a pár figurával kalandoztam benne. Valamikor fél napokat elvoltam így. És azt hiszem ennek is köszönhető a mindmáig igen élénk fantáziám minden téren. :) Szóval ha van játék, ami nem pénzkidobás és teljesen megéri az árát, az a LEGO.
2010. márc. 31. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

*14-ig (bocs az elgépelésért)

f/20

2010. márc. 31. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lego? :D A hajam égnek állt az árától, de egy időben úgy rá volt kattanva a fiam, hogy csuda. Ronda lego robotok. De imádta. Egészen sokáig elvolt velük. Mindenkitől azt kért mindenféle ünnepre. (Tőlem is) Annál sokkal haszontalanabb a sok őrült drága mesehősös kártya. Az oviban gyűjtötte az összes gyerek. Van egy cipősdoboznyi. Már 5.es és rá sem néz.
2010. ápr. 1. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Természetesen nem muszáj megvenned neki, azt veszel meg, amit te jónak és hasznosnak találsz. Egy bizonyos életkor után a gyerek úgyis igyekszik majd kikönyörögni tőled azt a játékot, amit más barátainál lát. Egyébként a személyes véleményem is az, hogy a lego, az jó játék.
2010. ápr. 1. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
A lego talán a legdrágább játék, és a gyerekek nem tudják értékelni ezt magamból kiindulva, a 15 ezres legóim is elkeveredtek, egyszer összeraktam, aztán annyi. Szerintem komolyabb szinten elkezdeni legózni felnőtt korban érdemes, én például most álltam neki 21 évesen, rendeltem egy 27 ezres Fiatot, és még ez is az olcsók közé tartozik. Egy Bugatti 130 ezer, egy Millennium Falcon 200. Úgyhogy ez egy olyan hobbi, amire simán el lehet költeni milliókat, viszont élmény az összerakás.
2020. márc. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!