Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden gyerek szépnek látja...

Minden gyerek szépnek látja az anyukáját? Normális hogy attól félek hogy nem fog annak látni?

Figyelt kérdés
Sajnos még mindig van rajtam súlyfelesleg a szülés óta, az önbizalmam a béka feneke alatt. Az is megfordult a fejemben, hogy mi van ha még a gyerekem sem lát így szépnek? Múltkor játszottunk, felhúzódott a pólóm, és esküszöm hogy megbámult csodálkozva a nagy hurkát a hasamon, pedig még csak másfél éves. Teszek ellene, már fogytam is 6 kg-t de annyira kilátástalannak érzem hogy újra normálisan nézzek ki.
2016. febr. 21. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nézd, az hogy szeret és emiatt szépnek lát, nem biztos hogy egyezik a klasszikus értelemben vett szépséggel. Nem szerettem volna bántani a kövéreket, édesanyám is kövér, és én is voltam az (vagy nem tudom az én válaszomra írtad e)

de egy biztos: egy 11 éves már el tudja különíteni hogy a csipkerózsikából a tündér szépséges (bizonyos jegyek alapján mint szimmetrikus arc karcsú derék stb) ettől független szépnek látja az anyukáját, mert tiszta, ápolt, számára jó az illata....de attól még látja hogy nem vagy egy csipkerózsika :) érted na...egyébként ezzel semmi gond nincs, én sem vagyok az, és nem is szeretnék az lenni...de a kérdés attól még kérdés, a tény meg tény.

2016. febr. 22. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
*bocs, nem a tündér, mer az pont ronda ha jól emlékszem :) hanem csipkerózsikára gondoltam...azért pont rá, mert amikor én 10 év forma voltam, nekem ő volt a "szépség", mármint a Disney féle
2016. febr. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!