Hogyan győzzem meg a 4 hós gyerek anyukáját, hogy ártalmas a tehéntej ebben a korban?
Teljesen igaza van minek szólsz bele? Kérte a tanácsod? Van védőnője van gyermek orvosa .Te max elmondhatod a véleményed de miért kéne meggyőznöd?
Ráadásul nem méreggel eteti ,igen csak Te is ezen nőttél fel...
Hát figyelj..akkor próbálj meg a tejben segíteni.Szerintem a bolti tej az annyira nem jó, ha van rá lehetősége akkor vegyen termelőtől, és azt felesbe vizezze.Tényleg régen nagyon sok gyerek nőtt fel tehén tejen, mert akkori tápszerek tényleg veszélyesek voltak.Nálunk a családban kettő 30-on túli ember is van, akinek az anyukája nem tudta szoptatni őket, és az elejétől tejbegrízen és tejlevesen nőttek fel.Mind a kettő makk egészséges, sőt az egyiknek van 1 húga, akinél a szomszéd tudott adni anyatejet a rokonomnak, és képzeld ő még betegesebb mint a bátyja aki tejen nőtt fel.Mindenre allergiás, a fogai katasztrófák..stb.Pedig nem győzi enni vitaminokat, és egészségesen étkezik.A bátyja meg mirelit pizzán él, dohányzik..stb, és még 1 lukas foga sincs..
Na mindegy.Egyébként ezen kívül tényleg nincs sok beleszólásod.Még annyit, hogy mindenféleképpen forralja a tejet mielőtt a picinek adja!!Ez fontos.
Az, hogy kikérte a véleményed meg hogy mindenféle tanulmányokat az orra alá dugsz és csak ezért felhívod, az két külön kategória.
Ő gyereke, ő döntése.
A gyerek négy hónapos nem négy hetes...
Nekem a szüleim 4 hónapos koromban már adtak gyülmöcsturmixokat amiket tejjel kevertek. (21 vagyok, nem egy vénasszony) A nővérem ugyanezt csinálta a gyerekeivel. Mindhárman makk egészségesek vagyunk, hírből ismerjük/tük a gyerekorvost, semmilyen allergiánk nincs.
Tudod ez nagyrészt genetika, hogy ki milyen erős szervezet. Akinek gyenge a gyomra meg az inmunrendszere annak, ha 20 évesen iszik először tejet vagy eszik epret is allergiája lesz, aki meg nem hajlamos erre az 4 hónapos korában is vígan megemészti.
Megjegyzem én sem adnék 4 hónapos korában tejet a gyermekemnek ahogyan nem is tettem, de azért nem tartom tragédiának ha valaki megteszi. 2 korty után úgyis kiderül hogy bírja-e vagy nem. Ha nem, lesz egy kis kiütése aztán kész, nem ad neki többet az anyja. Nem kell ezért egyből elítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!