Megmaradt bontatlan kismama vitamint és premens tablettát legálisan el lehet adni, tovább lehet adni? Vagy mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 10:38
1/5 anonim válasza:
szerintem ezeket el lehet adni neten.Fajsúlyosabb dolgokat, mint pl. vérnyomáscsökkentő meg antibiotikum...stb többnyire vényköteles szereket nem lehet eladni.
Milyen kismama vitamint hirdetsz amúgy és mennyiért?
2/5 anonim válasza:
El lehet adni de a kismama vitamin nem kismamáknak is jó, én beszedtem mindet.
3/5 A kérdező kommentje:
Czeizel féle 1-es vitaminom van egy bontatlan, áron még nem gondolkoztam, mert nem tudtam, egyáltalán legális-e.
2016. febr. 20. 10:50
4/5 anonim válasza:
én ezeket a dolgokat (megmaradt Fraxiparine, bontatlan vitaminok, hormonok dobozzal együtt) a háziorvosomnak adtam le, aki nagyon örült neki, tudja adni ezeket másoknak.
Annyit kért, hogy legyen dobozban és ne legyen megkezdve (kivéve a szuri).
Eladáson nem is gondolkodtam, de most már késő bánat.:)
5/5 anonim válasza:
Én a vitamint odaadtam egy barátnőmnek, mikor terhes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!