Szülés UTÁNI szeméremcsont, csípő fájdalommal hova forduljak?
2,5 hónappal szülés után kezdődött a csípőtájéki fájdalom. (medencecsont)
Majd ez már átment a szeméremcsontra is.
Főleg ha sokat megyek,sétálok,cipelek, de sokszor előfordult hogy éjjel ahogy átfordultam vagy a lábam mozdítottam, vagy pedig reggel amikor felkelek.
Nőgyógyász nem tud rá mit mondani, a háziorvos szerint majd elmúlik, csak egy vérvételt csináltatott, tovább nem utalt sehova.
De már hetek óta tart, megnézetném, hogy biztos ez e a probléma mert van, hogy már menni is alig tudok, de aztán elmúlik.
Háziorvos szerint azért van, mert gyorsan szültem 2 óra volt a rendszeres fájások kezdetétől) és mert 3300 gr a baba. Bár szerintem ez egyáltalán nem nagy súly.
Egyébként második szülésem volt.
Köszönöm szépen.
Ortopédián nem fognak hülyének nézni?
Erre milyen gyakorlatokat tanítanak?
TI hogyan vészelitek át, és nektek mikor kezdődött,és mikor szoktátok érezni a napi rutinon belül?
Második vagyok.
Közvetlenül a szülés után kezdődött, volt, hogy lépcsőn nem bírtam felmenni.
Gyógytornára kaptam beutalót, és ultrahangos kezelésre.
A gyógytorna sokat segített, és az idő...
Akkor kerek idopontot ortopediara.
Nektek ia fajt melle a csipocsontotok is? De nekem azert nem olyan durva mint nektek hogy jarni sem tudok. Egyik nap kobb masik rosszabb.
Sziasztok nekem a medence csontom 2cm nyílt szét szülés után énsem birtam.még lépnisem de 1 hetesek vagyunk másodiknkislányommal már jobb valamennyivel de van hogy nem ...
Műtétet javasolt a házi orvosom de nem merem beválalni .. a nőgyógyász pihenést mondott félek nagyon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!