Szeméremcsont fájdalom, csípő és combforgó fájdalom. Normális?
22 hetes vagyok és annyira fájok, hogy már az ágyban megfordulás is fájdalmas.
Plusz még a derekam is fáj.
Égő érzésem is van ezeken a helyeken.
Párom masszirozza a hátam derekam de nem hat.
Mit tehetek?
Esetleg egy fürdő jót tenne?
Az eredményem C:2000
Okt. 28-ra van időpontom dokihoz, majd kérdezzem meg tőle, vagy addig itthon tudom tompítani a fájdalmat?
Köszönöm a válaszokat!
Pontosan ugyanezek fájnak nekem is. 32 hetes vagyok, de már legalább 5 hete tart. Ha kicsit többet dolgozom, már lépni alíg bírok. És ha megpihenek, még rosszabb. Olyankor nem tudok lábra állni, mert a jobb forgóm annyira nyilal, hogy ha rátámaszkodnék a jobb lábamra összeesnék. Ilyenkor egy székre támaszkodva közlekedek, mint egy járókeretre. Az ágyban alig bírok megfordulni és a szeméremcsomtom szó szerint kattog.
Totál kivagyok, de semmi nem segít. Én elég sokat is híztam, már 14 kilót azt hittem, hogy ezek a nyavalyák a súlyfelesleg miatt vannak. Második terhességem ez, az elsővel nem fájt ennyire semmim. Remélem szülés után helyre állnak a dolgok.
Köszi a válaszokat!
Ha zárva van a méhszájam akkor vehetnék egy forró fürdőt, hogy ellazulhassak?
Nemrég nyújtottam egy kicsit, most egy kicsit jobban vagyok, de nem tudom meddig tarthat.
Nagyon köszönöm a tanácsot! Tényleg olyan mintha izomláz lenne. De nagyon durva. Hihetetlen :(
Pedig szedek gravidát és kálcium pezsgő tablettát iszok.
Akkor irány majd a gyógyszertár magnéziumért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!