Combtő-csípő fájdalom 14 hetesen túlsúllyal, tudok tenni ellene valamit?
Mióta terhes vagyok, azóta érzem ezt az iszonyatos fájdalmat... tegnap annyira súlyos volt, hogy alig tudtam lábra állni, még egy pillanatra el is szédültem...
Sajnos még nem tudom menni dolgozni, ezért itthon vagyok és csak annyit mozgok amit itthon tudok... meg úgy heti 2-3x mikor megyünk valahova... de olyankor egész nap..
Sajnos 100 kg-val estem teherbe, szóval elég valószínű, hogy ettől fáj, de ezelőtt soha nem éreztem ilyet (1 kg-ot híztam nem valószínű, hogy olyan nagy teher lenne) szóval nekem ezért furcsa a dolog..
Szóltam már a dokimnak, de nem mondott rá semmit, csak a túlsúly jöhet szóba! Mit csináljak?
Egyszerűen iszonyatosan fáj....
Mi lesz később? Tolószék?
Mit tehetnék még?
Szia!
Sajnos én is így vagyok mint te. 26 hetesen kezdődött egyik napról a másikra a jobb csípőmnél, iszonyatosan fájt, tartott 3 hétig. 2 hét után már annyira kivoltam tőle borulva hogy 1-2 naponta sírvafakadtam. Aztán egyik napról a másikra elmúlott. Voltam vele házidokinál majd nődokinál, mind a ketten azt mondták, hogy alakul a csípő (pedig én is széles csípőjű vagyok) és lesz ez még rosszabb is. Amúgy én 109kg-al estem teherbe, a súlytöbbletet nem említették mert amúgy csak 5kg pluszba voltam akkor.
1 hétig nem fájt semmim, olyan megkönnyebbülés volt hogy nemigaz... :) Aztán 1 hete újra nekiállt fájni de persze most a másik oldalon. Most jobban fáj mint elötte a másik oldal és még nyűgösebb vagyok tőle. Tegnap este még egy utolsó pisilésre felakartam kelni az ágyból és nem ment, annyira fájt. Sírva fakadtam... nagyon rossz érzés volt...
Nagyon várom már hogy elmúljon, mert így hogy napi 8 órát dolgozom, boltba járok, otthon kutya-macska, főzés, háztartás stb... nagyon nehezen megy minden és kétszer annyi időbe telik, a fájdalomról meg nem is beszélve.
Nekem Algopirint javasoltak rá de semmit nem használ, vettem Voltaren krémet de semmit nem használ, úgyhogy én sem tudom mi a jó neki. Fekve is fáj, ülve is fáj, a járásról meg ne is beszéljünk...
Kitartás!!!
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!