Akiknek van ovis gyerekük: elhozzátok ebéd után? Ha igen, mikor ebédel a kicsi? Előtte vagy utána?
Nekünk 11:45-kor kell indulni a nagyért és legalább 1 óra, mire hazaérünk, aztán altatom a nagyot, tehát f2-2 között tudna ebédelni a kicsi. Ez későinek tűnik, de a 11 meg nagyon korai.
Ti hogyan csináljátok?
Mi az, hogy minek vállalt több gyereket?! Itt nem arról van szó, hogy nem bír el velük!! Arról van szó, hogy a kicsinek nem lehet kielégíteni az alap fizikai szükségleteit, mert a nagy után kell koslatni alvás és evésidőben!
Az óvoda, iskola meg az élet rendje. Ugyanúgy a testvérféltékenység is. Ezek teljesen természetes dolgok és életkori helyzetek.
Arról nem beszélve, hogy a nagyobbnak a szükségletei már jóval többek annál, hogy anyával és a tesóval otthon legyen. Szüksége van kortársközösségre, szociális szabályokra, alkalmazkodásra a többihez. Az égvilágon semmi baja nem lesz abból, ha bent alszik a többivel és az anyja fél négykor hazaviszi. Addig otthon is aludna, csak éppen szétszakítja mindhármójuk napját a déli hazamenetel.
Tudom, mert csináltam egy darabig, nem jött be. Nagyon nem! Valakinél persze bejöhet, de el kell fogadni, hogy sok családnál ez nem jó megoldás.
Az óvónőnek a munkakörében meg benne van az x számú gyermek ellátása. Ez a szakmája, hivatása. Én sem passzolom le a munkám harmadát, mert az nem kényelmes!
Úgyhogy a századik szempont az óvónő érdeke ebben! Neki ez egy munkahely. Itt csakis a családok érdekeit kell nézni egyénre szabva.
Kedves Kérdező! szerintem itt 100szónak is egy a vége, ha eddig sem hortad haza eztán sem kellenne,ha eddig tudtak úgy aludni hogy ott volt gondolom eztán is tudnak!Meg aztán heti kétszer még vidd vissza a külön foglalkozásra,merthát "mindenkinek így kényelmes" Na ne már!
Aki meg itt sorra lepontozza az összes választ Menjen máshova szórakozni!
Igazából jelen esetben egy 6 hetes babáról van szó, aki még nem is "ebédel" a szó klasszikus értelmében, hanem naponta többször szopizik vagy tápszert iszik, tehát jelen esetben tök mindegy hogy 12-re vagy 3.30-ra megy érte az anyuka... Később is még kb fél évesen 3-szor alszik általában egy baba, így az ovis túra mindenképp ütközik vagy alvással, vagy evéssel.
AZ anyuka azért van otthon, hogy a gyerekeivel legyen, nem azért hogy lepasszolja a nagyot egész napra az oviba. Én meg azt nem értem hogy mért nem hozza el valaki délben, ha egyszer úgyse dolgozik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!