Akiknek van ovis gyerekük: elhozzátok ebéd után? Ha igen, mikor ebédel a kicsi? Előtte vagy utána?
Nekünk 11:45-kor kell indulni a nagyért és legalább 1 óra, mire hazaérünk, aztán altatom a nagyot, tehát f2-2 között tudna ebédelni a kicsi. Ez későinek tűnik, de a 11 meg nagyon korai.
Ti hogyan csináljátok?
Már elég nagy a 6 hetes????
Ha eddig ott aludt a nagy, ezután sem hoznám el. Persze mennék érte időben, de nehogy már ne alhasson ott.
Na én ezért vertem ki a balhét az oviban! A kicsi sem enni, sem aludni nem tudott normálisan, ha a kocsiban elaludt, fel kellett ébresztenem, hogy bevigyem, ezek után nem aludt semmit. Estig ordítás a fáradtságtól... A nagy alvása is elcsúszott, ami miatt este alig lehetett letenni, reggel nem bírt felkelni... sírás, fáradtság!
A kicsinek is van egy élete, vannak szükségletei! Ennie, aludnia kell. Nem hal a horgon, amit rángatnak, hanem élő ember!
Nyomatékosan megkértem az óvónőket, hogy ezt gondolják át, a nagyért uzsi után azonnal megyek. A nagy szépen elaludt az oviban, ha pedig nem aludt, pihent csöndben. Mindenkinek így volt a jobb.
Ne hagyd magad! Butaság!
Miért lettem lepontozva???
"12-kor indulunk a nagyért, a kicsi előtte ebédel. 5 perc gyalog az ovi. Aztán amikor hazaértünk, akkor rakom le aludni a kicsit. A nagy nem alszik 1,5 éves kora óta."
Mert 12-kor indulunk? Ebédelnek. 1/4 1 körül végeznek vele.
Mert előtte eszik a kics? Éhes lesz addigra és nyűgös lenne mire hazaérünk a naggyal.
Mert a kicsit akkor rakom le aludni miután a nagyot elhoztuk az oviból? Igen, akkor rakom le, mert nem fogom a kicsit egyedül otthon hagyni!
Mert 5 perc gyalog az ovi? Hát sajnálom. Nem fogom a város másik felébe hordani. Amúgy nem direkt úgy vettünk lakást, hogy közel legyen. Így sikerült.
Mert nem alszik a nagy? Próbáltam vele mindent, de nem sikerült. Nem alszik és kész. Én sem és az apja sem aludt ennyi idősen. Ez van.
Mert elhozom? 3 hete kezdte az ovit, elsőnek az a célunk hogy illeszkedjen be , ne dobjuk mélyvízbe az ottalvással rögtön. Ez volt az óvónő javaslata és egyet értettem vele. Nem kényszerítettek rá!
Na még valami...? És megkérem a lepontozót, írjon privit és mondja el mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!