Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek van ovis gyerekük:...

Akiknek van ovis gyerekük: elhozzátok ebéd után? Ha igen, mikor ebédel a kicsi? Előtte vagy utána?

Figyelt kérdés

Nekünk 11:45-kor kell indulni a nagyért és legalább 1 óra, mire hazaérünk, aztán altatom a nagyot, tehát f2-2 között tudna ebédelni a kicsi. Ez későinek tűnik, de a 11 meg nagyon korai.

Ti hogyan csináljátok?

2016. febr. 18. 12:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
57%

Már elég nagy a 6 hetes????

Ha eddig ott aludt a nagy, ezután sem hoznám el. Persze mennék érte időben, de nehogy már ne alhasson ott.

2016. febr. 18. 13:39
 12/55 anonim ***** válasza:
34%
12-kor indulunk a nagyért, a kicsi előtte ebédel. 5 perc gyalog az ovi. Aztán amikor hazaértünk, akkor rakom le aludni a kicsit. A nagy nem alszik 1,5 éves kora óta.
2016. febr. 18. 13:49
 13/55 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk nincs ilyen,hogy haza kell vinni,nyáron születik a kistesó,és biztosan ott alszik majd az 5 éves fiam az oviban,egyszerűen logikátlan,hogy elviszem 8ra majd 4 óra múlva újra elindulhatok szegény babával.Muszáj hazavinned? Szerintem előtte adj neki ebédet inkább.
2016. febr. 18. 14:10
 14/55 anonim ***** válasza:
50%
A mi ovinkban sem tartoznak a közösségbe azok a gyerekek akikért délben jönnek. Kettő ilyen gyerek van. Soha nem illeszkednek be igazán.
2016. febr. 18. 15:16
 15/55 anonim ***** válasza:
49%
Mégis mi a probléma a válasszal? pl egy 5 éves gyerek aki több mint 3 éve jár közösségbe,2 éve ovis mindig is ott aludt azért jöjjön haza ebéd után mert születik egy kistestvére?
2016. febr. 18. 15:18
 16/55 anonim ***** válasza:
65%

Na én ezért vertem ki a balhét az oviban! A kicsi sem enni, sem aludni nem tudott normálisan, ha a kocsiban elaludt, fel kellett ébresztenem, hogy bevigyem, ezek után nem aludt semmit. Estig ordítás a fáradtságtól... A nagy alvása is elcsúszott, ami miatt este alig lehetett letenni, reggel nem bírt felkelni... sírás, fáradtság!

A kicsinek is van egy élete, vannak szükségletei! Ennie, aludnia kell. Nem hal a horgon, amit rángatnak, hanem élő ember!

Nyomatékosan megkértem az óvónőket, hogy ezt gondolják át, a nagyért uzsi után azonnal megyek. A nagy szépen elaludt az oviban, ha pedig nem aludt, pihent csöndben. Mindenkinek így volt a jobb.

Ne hagyd magad! Butaság!

2016. febr. 18. 15:35
 17/55 anonim ***** válasza:
41%
Én nem hozom el, mivel dolgozom, de nálunk rendesek az otthon lévő anyák, a legtöbbjük hazaviszi, így alvásidőben nem lógnak egymás szájába. Úgy gondolom, nekik az a könnyebbség, hogy napközben nem kell a naggyal lenni, annyit megtehetnek, hogy ebéd után elviszik, hogy kicsit az óvónőknek, dajkáknak, többi gyereknek könnyebb lehessen. Szerencsére nálunk jó a közösség, abszolút partnerek. Négy ilyen anyuka van.
2016. febr. 18. 15:41
 18/55 anonim ***** válasza:
29%

Miért lettem lepontozva???

"12-kor indulunk a nagyért, a kicsi előtte ebédel. 5 perc gyalog az ovi. Aztán amikor hazaértünk, akkor rakom le aludni a kicsit. A nagy nem alszik 1,5 éves kora óta."

Mert 12-kor indulunk? Ebédelnek. 1/4 1 körül végeznek vele.

Mert előtte eszik a kics? Éhes lesz addigra és nyűgös lenne mire hazaérünk a naggyal.

Mert a kicsit akkor rakom le aludni miután a nagyot elhoztuk az oviból? Igen, akkor rakom le, mert nem fogom a kicsit egyedül otthon hagyni!

Mert 5 perc gyalog az ovi? Hát sajnálom. Nem fogom a város másik felébe hordani. Amúgy nem direkt úgy vettünk lakást, hogy közel legyen. Így sikerült.

Mert nem alszik a nagy? Próbáltam vele mindent, de nem sikerült. Nem alszik és kész. Én sem és az apja sem aludt ennyi idősen. Ez van.

Mert elhozom? 3 hete kezdte az ovit, elsőnek az a célunk hogy illeszkedjen be , ne dobjuk mélyvízbe az ottalvással rögtön. Ez volt az óvónő javaslata és egyet értettem vele. Nem kényszerítettek rá!

Na még valami...? És megkérem a lepontozót, írjon privit és mondja el mi baja.

2016. febr. 18. 15:48
 19/55 anonim ***** válasza:
48%
Én mindig elhoztam. Amikor hazaértünk, kb 13 órakor, akkor ebédelt a kicsi. Kb. 13.30-14.00 körül aludtak el egy idõben.
2016. febr. 18. 18:31
 20/55 anonim ***** válasza:
54%
Nem vinném haza ebéd után.
2016. febr. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!