Szerintetek ez az összeg korrekt?
Szerintem igen.
Ismerek olyan családot, ahol 2 gyerekre fizetett apuka összesen 20 ezret és azon felül gyakorlatilag semmit, ráadásul amikor apuka ágán mentek a nagyszülőkhöz valamilyen ünnepre, még a gyerekek anyja vásárolt be nekik üdítőkből is...
Kérjen. A bíróság nem fogja megítélni, de ha perre megy, még valószínűbb, hogy csökkentik az összeget.
Mennyi a havi, bejelentett nettó fizetésed?
Havi 100ezret?? Az durva...Mondjuk ha havi 1milliót keresel esetleg..Tudtommal sok tényezőtől függ (leginkàbb a bevételtől) hogy mennyit állapítanak meg a bíróságon
Ha nekem az exem ennyit ajánlana+ ezen felül különóra tábor akárminek a fele.Elfogadnám! Ez korrekt! Azért havi szinten ez nem kevés..
Nem a màsik jövedelmét nézik millióknàl,hanem a gyerek igényeit. 100.000Ft-ot nem igen szoktak megìtélni. Mivel egy 12 éves gyerek eltartàsa àtlag nem kerül ennyibe.
A 45EFT szerintem teljesen korrekt.
Mennyi a havi kereseted, mert anélkül nem tudom megítélni.
A volt barátomnak a korábbi kapcsolatából volt két gyereke. Ő a két gyerekre 150.000 forintot fizetett. Tény, hogy magas volt a fizetése, számára nem okozott ez gondot.
Viszont van akinek a bevételéhez képest a 45.000 forint is rengeteg. Szóval ténylge attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!