Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fél évvel szülés után miért...

Fél évvel szülés után miért fájhat az együttlét?

Figyelt kérdés
Császárral szültem fél éve, harmadik császár volt. El vagyok keseredve, mert fájdalmas az együttlét. Szoptatok, alul száraz vagyok mint a szahara, sikosítóval is fáj. szerintetek mi lehet az oka? lelki? a természetes sikosító hiánya? nagyon kellemetlen ez a helyzet.
2016. febr. 15. 08:50
 1/6 Regáti ***** válasza:
Nekem is fáj de nem tudom mitől! Én is császármetszéssel szültem, de az az igazság hogy azóta nem is kívánom a szexet, a párom ettől kivan, nem tudom én se hogy mit tegyek! Lehet megemlítem a dokimnak ugy is megyek hozzá!
2016. febr. 15. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
te mikor szültél?
2016. febr. 15. 11:44
 3/6 Regáti ***** válasza:
7 hónapja, pontosan 2015.07.07.-én!
2016. febr. 15. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok, csatlakozom :( Pont fél êve szültem én is. Én is szoptatok, a dokim szerint emiatt van, hormonális, és nem is a szárazság a baj hanem a rugalmatlan hüvelyizmok, szövetek..igy nem.is nagyon biztatott hogy amig szoptatok jobb lesz, azt mondta majd a szoptatás abbahagyása után visszaáll minden... Nagyon el vagyok keseredve:(
2016. febr. 15. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Az jó, hogy nem vagyok egyedül..., de maga a probléma nem jó. Ez a harmadik szülésem császárral és az első kettő után nem volt ilyen probléma, legalábbis nem ennyi ideig. Remélem a szoptatás abbahagyása után tényleg visszaáll minden a régi kerékvágásba.
2016. febr. 15. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es! Mondjuk azt nem értem, hogy mitől lenne rugalmatlan az izmod ott és a szövetek? Én arra tippelek problémának, hogy képtelen vagyok természetesen nedvesedni, még, ha agyban akarom is a szexet. Szerintem ez meg hormonális valóban.
2016. febr. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!