Fél évvel szülés után miért fájhat az együttlét?
Figyelt kérdés
Császárral szültem fél éve, harmadik császár volt. El vagyok keseredve, mert fájdalmas az együttlét. Szoptatok, alul száraz vagyok mint a szahara, sikosítóval is fáj. szerintetek mi lehet az oka? lelki? a természetes sikosító hiánya? nagyon kellemetlen ez a helyzet.2016. febr. 15. 08:50
1/6 Regáti válasza:
Nekem is fáj de nem tudom mitől! Én is császármetszéssel szültem, de az az igazság hogy azóta nem is kívánom a szexet, a párom ettől kivan, nem tudom én se hogy mit tegyek! Lehet megemlítem a dokimnak ugy is megyek hozzá!
2/6 A kérdező kommentje:
te mikor szültél?
2016. febr. 15. 11:44
3/6 Regáti válasza:
7 hónapja, pontosan 2015.07.07.-én!
4/6 anonim válasza:
Sziasztok, csatlakozom :( Pont fél êve szültem én is. Én is szoptatok, a dokim szerint emiatt van, hormonális, és nem is a szárazság a baj hanem a rugalmatlan hüvelyizmok, szövetek..igy nem.is nagyon biztatott hogy amig szoptatok jobb lesz, azt mondta majd a szoptatás abbahagyása után visszaáll minden... Nagyon el vagyok keseredve:(
5/6 A kérdező kommentje:
Az jó, hogy nem vagyok egyedül..., de maga a probléma nem jó. Ez a harmadik szülésem császárral és az első kettő után nem volt ilyen probléma, legalábbis nem ennyi ideig. Remélem a szoptatás abbahagyása után tényleg visszaáll minden a régi kerékvágásba.
2016. febr. 15. 16:39
6/6 A kérdező kommentje:
4-es! Mondjuk azt nem értem, hogy mitől lenne rugalmatlan az izmod ott és a szövetek? Én arra tippelek problémának, hogy képtelen vagyok természetesen nedvesedni, még, ha agyban akarom is a szexet. Szerintem ez meg hormonális valóban.
2016. febr. 15. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!