Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen rossz az anyagi helyzet...

Ilyen rossz az anyagi helyzet miért vállalnak több gyermeket?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom, egyszerűen nem értem. Itt is és a mindennapokban is azt látom, hogy nagyon sok családnak van anyagi problémája tudom, hogy erről sok esetben nem ők tehetnek, de nekem akkor is összeszorul a szívem amikor azt olvasom, hogy a gyerekek mindenből a legolcsóbbat kapják (párizsi, olcsó kenőmájas...stb) és ha nem tetszik nekik nem esznek (én sem enném meg) Ki van szabva hogy mennyi gyümölcsöt ehet a szülők meg sokszor csak kenyéren és vízen élnek. És itt jön az amit nem értek, hogy a következő baba már a pocakban van (persze besikeredhet, de ennyi esetben nem valószínű, hogy erről van szó) Őt hogy etetik, hogy ruházzák? Manapság már szinte mindenki tudja, hogy nagyon fontos az egészséges táplálkozás ami túl mutat a krumplin,tésztán, kenyéren. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen alappal indul a gyerek az életbe...

Tudom nincs értelme a kérdésnek, hiszen ez nem változtat semmin, de akkor is szomorú

2016. febr. 13. 15:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ùgy látom mint az első válaszolò,mindenki siránkozik,az is akinek félmilliò a bevételen Manapság aki nem mùlt el 30 nem keres fél-1 milliòt nincs hitelmentes háza autòja,több milla megtakarìtása minek vállal gyereket legalábbis ezen az oldalon ez a trendi. Vannak szegényebb családok de hidd el többségben van pénzük ez látszik mikor pl karácsony előtt több 100ezreket elvernek. Vagy van 2 kocsijuk nyaralni járnak...
2016. febr. 14. 10:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez a cumi kérdés nálam kiveri a biztosítékot... rengeteg fajtát lehet kapni, párszáz forinttól már vannak nagyon jók. Nem tudom megérteni azt a felfogást, hogy egy új cumit sajnál valaki az újszülött gyerekétől, amikor múlhat rajta az egészsége (előfordulhat, hogy nem tudja rendesen sterilizálni az anya), illetve lehetnek nagyobb gondok, amiket már csak fogorvos tud rendbe hozni, nem kevés pénzért. Kb 2 tábla csoki árából már megvesz az ember egy noname cumit, és nem kell félnie, hogy esetleg baja lesz a gyereknek. Bármi mással kapcsolatban jó a használt (bútor, kisruhák, ágynemű, játékok...stb), na de pont a cumi, ami a szájában van....
2016. febr. 14. 14:12
 23/26 anonim ***** válasza:
49%
20 büszke lehetsz magadra,hogy 600000 ft bevètel mellett sajáltad az újszülött gyerekedtől a cumit.te egy igazi önfeláldozó anya vagy.
2016. febr. 14. 14:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Sajnáltad
2016. febr. 14. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálam elvi kérdés használt fehérnemű,használt cipő,használt pizsama,használt játék,használt cumi,cumisüveg soha....
2016. febr. 14. 17:48
 26/26 anonim ***** válasza:

kaptam a sogornomtol egy full felszerelest a.baba szuletesetol 3 eves koraig...megmondom oszuinten olyan jo allapotban van mindenuk (minden markas es jo minoseg) hogy meg sem fordult a fejemben hogy ujat vegyek helyette...a gumis reszek tonkre mentek es lecsereltem...hogy a muanyag reszt hasznalta elotte a ket unokatestvere az nekem kb annyira nem szamit mint hogy az en muanyag poharkaimbol is isznak vendegek ha nalunk jarnak. veled mi lesz/van az oviban ahol 20 gyerek iszik ugyanabbol a poharbol amugy?

ami penzt megsporoltam azaltal hogy a sogornomtol megvettem a babacuccokat veletlenul sem magamra koltom...havi 250 ezret tolunk felre nekik egy szamlara hogy 20 evesen sajaz hazzal induljanak a nagy betus eletbe. mindekozben en egy nadragot polot nem engedek meg magamnak ennyit az onfelaldozasrol. de megmondom oszinten nem is banom. a fold vege lesz az hogy mindneki mindenbol ujat vesz az ujrahasznositas helyett...ertelmetlen pocsekolas. egyebkent ha mindenkinek mindenbol van penze ujat venni plane nem ertem a kerdes aktualitasat - igy visszaterve a kerdezo kerdesehez - 1-es voltam, 20as meg még sok masik

2016. febr. 14. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!