A párom szeretne babát (de szerintem nem), mert akkor nem mondaná ezt:Szeretne babát de még nem akar belém. -ni! Mert ez van van az van! 30 vagyok ő29! Ez kb,2 éves dolog nálunk! De mindig van valami! Mit tegyek?
Mondd meg a párodnak, hogy te meg nem akarsz szexet.
Kiváncsi vagyok a képére.
Gondolkodni kellene 30 éves fejjel mit is akar..., mert annak neki kell állni, lehet hogy nem is sikerülne hamar..
Ha van lakás , akkor nem ezen kell gondolkodni mi van a munkával..illetve fontos, de akkor most mi a világ középpontja-neki a munka?
Ültesd le és kérdezz rá és magyarázd el, hogy lehet hogy neki 50 éves korában még állni fog, de neked a szervezeted kiöregszik abból , hogy biztosabban egészséges babátok legyen..és nem szeretnéd gondolom, hogy amikor mész az oviba érte, sz ovistársak azthiggyék a nagyi vagy??
Ezt mindenképp magyarázd el neki.
És most 28. héten vagyok..táppénzen, a munkahelyem felszámolás alatt a párom is ott dolgozott így ő most munkanélküli..-nehogymár ne lehessen megoldani!-nem könnyű, de én is 27 múltam és két évig próbálkoztunk..
Soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!