Szülés óta egyik fogamzásgátló tabletta sem jó. A szervezetem nem bírja sem a hormonost, sem a hormonmentest. Ti mivel védekeztek?
3 éve szültem egyébként. 2 évig szedtem kb 5 féle gyógyszert,de az egyiktől híztam,a másiktól rosszul voltam. 1 éve pedig megszakítással voltunk együtt. Most babát várunk(tervezetten),de már előre töröm a fejem. Szerintetek beválhat a 2.szülés után újra a fog.gátló? Azt a fajtát sem bírja már a szervezetem,amit 5 évvel ezelőtt szedtem.
Nem szeretnénk 3.gyereket,így már nem maradhat a megszakítás.
Ha szülés után tetetnék spirált,az nem fájna? És a levétel? 5 évesre gondoltam.
Mennyi idő,mire kiderül,hogy bírja-e a szervezetem?
A 3 hónaponkénti injekcióról mi a véleményetek?
En fogamzasgatlot nem szedhetek, de pl hivelygyurut hasznalhattam. Az is hormonalisan hat, de maskepp, igy az jo volt. Egyaltalan nem faj, a huvelybe kell felrakni egy kis szilikongyurut, 3 het mulva levenni, megjon a mensi es osszesen egy het szunet utan felrakni a kovetkezot. Volt, hogy szexhez levettem, egy-ket orara kiveheto, de egyebkent egyaltalan nem zavaro.
Mirenam is volt harom evig. Picit kellemetlen, amikor felrakjak, de fajdalomnak nem mondanam. Az elso ket honapban sokazor volt mellette pecsetelo verzesem, de ezt leszamitva nagyon sok elonye van. Semmi dolog nincs vele, nem kell odafigyelni ra, biztonsagos es nekem mensi helyett 2-3 napos pecseteloverzesem volt csak mellette, ami szinten nem rossz. A levetel meg kellemetlen sem volt, nem is ereztem. Nekem volt vele egy bajom, de allotolag ez nagyon ritka (a libidom nulla lett mellette, pattanasaim, de az a nagy, gyulladt fajta, valamint napallergiam az elso evtol, ahogy fent volt). Soha nem derult ki, hogy ez okozta-e, mert tenyleg nagyon ritka, hogy barmilyen mellekhatasa van. Mindenesetre ahogy leszedettem 2 honapon belul megszunt minden panaszom.
Ettol fuggetlenul erosen ajanlom, sajnalom, hogy nekem gondom volt vele, mert nagyon kenyelmes volt. De ugy latszik en vagyok a milliobol az az egy, aki nem birja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!