Szülés óta egyik fogamzásgátló tabletta sem jó. A szervezetem nem bírja sem a hormonost, sem a hormonmentest. Ti mivel védekeztek?
3 éve szültem egyébként. 2 évig szedtem kb 5 féle gyógyszert,de az egyiktől híztam,a másiktól rosszul voltam. 1 éve pedig megszakítással voltunk együtt. Most babát várunk(tervezetten),de már előre töröm a fejem. Szerintetek beválhat a 2.szülés után újra a fog.gátló? Azt a fajtát sem bírja már a szervezetem,amit 5 évvel ezelőtt szedtem.
Nem szeretnénk 3.gyereket,így már nem maradhat a megszakítás.
Ha szülés után tetetnék spirált,az nem fájna? És a levétel? 5 évesre gondoltam.
Mennyi idő,mire kiderül,hogy bírja-e a szervezetem?
A 3 hónaponkénti injekcióról mi a véleményetek?
Hüvelygyűrű nem fáj. Ránézésre egy kb 5 cm átmérőjű rugalmas szilikongyűrű. Összenyomod, felhelyezed. Olyan, mintha tampont tennél fel.
Mirena: orvosoddal konzultálj, elvileg jó, de a te egyedi esetedet ő ismeri.
Harmadik variáció lehet még a férjednek a vazektómia. 20 perces, ambuláns műtét helyi érzéstelenítéssel. (Amennyiben tényleg nem szeretnétek több gyereket) Utána 1-2 napig fájdalomcsillapítót kell szednie, de ennyi az egész. A férjem megcsinálta, különösebben nem viselte meg. Nemi életet a műtét után bármikor lehet élni, amikor a páciens úgy érzi, hogy képes rá. Akár a műtét estjén is, bár pár napot szoktak várni vele.
A bőrön egy 2-3 mm-es metszést ejtenek, majd ragasztják. Nyom nélkül gyógyul.
A női elköttetés jóval veszélyesebb: hasi műtét, komplikációk is felléphetnek, altatásban végzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!