Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, otthon lennél a...

Ha tehetnéd, otthon lennél a gyereked 4-5 éves koráig? Pl hogy ő oviba jár hároméves kortól, te pedig otthonról dolgozol?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5 éves koráig otthon voltam, kikaptam a munkámat :)

2,5 éves korában "mentem vissza", 3 évesen kezdte az ovit, az nagyon nehéz fél év volt, se dolgozni, se vele foglalkozni nem igazán tudtam. aztán mindig kicsit előre dolgoztam ha tudtam, így nem volt gond mondjuk egy betegség.

most már rendesen bejárok, napi 8 órában, annyira azért nem élvezem :D

2016. febr. 11. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Én így dolgozom, néha be kell menni az irodába, de ez kb. havi 4 alkalom. Dolgoztam 9-6-ig irodában, nekem sokkal jobban tetszik az itthoni jóval rugalmasabb munka, koncentrálni is sokkal jobban tudok.
2016. febr. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!