Ha tehetnéd, otthon lennél a gyereked 4-5 éves koráig? Pl hogy ő oviba jár hároméves kortól, te pedig otthonról dolgozol?
Ez szerintem személyiségfüggő. Én szeretek egyedül lenni, itthon molyolni, így ilyen szempontból ideális lenne.
Másfelől viszont sokkal produktívabb vagyok társaságban, ha látom, hogy mások is dolgoznak, én is aktívabb vagyok, kevésbé vonják el a figyelmemet más dolgok.
Szummázva a dolgot én egy köztes útnak örülnék a legjobban: kötetlen munkaidő, hol irodában, hol itthonról dolgozva. (van ilyen munkabeosztású ismerősöm, kicsit irigykedem is rá, persze rosszindulat nélkül.)
Szerencsére megtehettem/megtehetem,így igen.Az első gyerekem nem volt kiscsoportos,aztán amikor oviba mentem én ugyan úgy legtöbbet itthon voltam,hetente 2-3 alkalommal mentem be a (saját) vállalkozásomba,alkalmanként 3-4 órát.Ez egy pénzügyi cég,sok sok ügyféllel,kapcsolattal.
Azóta született még 2 gyerek(a nagy már felnőtt)a kisebbek 8 ill,3.5 évesek.A felállás ugyanaz(cég,itthonlét,stb.).Én nagyon tudom ezt értékelni,hogy mindent meg tudok oldani(bevásárlás,az itthoni dolgok,munka),és pl. senkinek nem okoz gondot,hogy a beteg gyerekkel itthon maradjak.Arról nem is beszélve,hogy a Férjem momentán Németországban dolgozik,így minden rám hárul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!