Jöhetnek látogatóba?

Figyelt kérdés

Már tettem fel kérdést azokról akikről most is kérdezni fogok,nos a fiatal lány megszült kiskorú (15)más városban laknak egymástól apa és a baba a baba az anyával lakik,így a baba gyámja a lány anyukája.

De mennének látogatóba az apához ,a gyám beleegyezésével mehetnek?

Az apának van háza.

2016. febr. 8. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk, hogy te ki vagy, és melyik kérdést tetted fel korábban, légy olyan kedves, és írd le, hogy mit akarsz tudni, és miről van szó, mert így nem lehet rá válaszolni.
2016. febr. 8. 15:39
 2/11 A kérdező kommentje:
A család barátja vagyok,és ezen filóznak h látogatóba jöhetnek e hozzájuk mármint az apához és a nagyszülőkhöz,csak ennyi lenne a kérdés
2016. febr. 8. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért ne mehetnének? Mégis ki ellenőrzi, hogy van-e engedélye a gyerekével utazni?

(Mellesleg nem értem, hogy apukának hogyhogy van saját háza, a gyerekével pedig mégsem akar együtt élni? Mégis hány éves a férfi, hogy saját háza van, de képes felcsinálni egy 15 évest...?!)

2016. febr. 8. 15:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Együtt akar élni velük ez nem téma,állítólag a gyám nem engedi

19a fiú mikor össze jöttek nemtudta mennyi idős a lány (egyébként kb.20nak nézki)a baba viszonylag hamar össze jött védekezés mellett,persze már a kor nem számított a szerelem miatt

De a kérdés itt a lényeg nem a kapcsolatuk

2016. febr. 8. 15:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Bocsi 17 a lány 16volt mikor össze jöttek

Nemfigyeltem mit javított a telefon

2016. febr. 8. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem magam akarom javítani de a fiú 21 ..ezt az égést><

Még 1x bocsi helye biléen2ytüm van

2016. febr. 8. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha az apa nagykorú, akkor minek a gyám?

Nem lett volna egyszerűbb leírni az egész szituációt? Mint már mondtam, itt senki nem tudja, hogy melyik kérdést írtad ki te, úgyhogy nem fogjuk tudni, hogy mi az, amit már korábban leírtál, kénytelen leszel leírni újra, ha azt akarod, hogy értelmezni lehessen a kérdésedet.

2016. febr. 8. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Menjenek be a gyámhivatalba, és kérjék a lány nagykorúsítását. Ha a gyámhatóság engedi, össze is házasodhatnak.
2016. febr. 8. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, nincs olyan magyarországon, hogy nagykorúsítás. 18 év alatti abban az esetben válhat nagykorúvá, ha férjhez megy. De még azt sem lehet tudni, hogy a két szülő egyáltalán egy párt alkot-e még. Egyébként, ha a lány 15 éves, akkor nem is köthet házasságot, csak majd ha 16 lesz, hamarabb nem kaphat rá engedélyt. És 16 éves korától is csak akkor, ha ez egyezik az érdekeivel. Csak úgy, azért, mert gyereke van, nem fogják engedélyezni. Egyébként 16 év felett már lehet a saját gyereke gondviselője, gyám nélkül is, csak valamiért ezt nem szokták reklámozni, valószínűleg azért, mert egyszerűbb, ha egy tényleg felnőtt ember lesz a gyám.
2016. febr. 8. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
9es, írta a kérdező, hogy a lány 16 éves, és szeretne a párjával együtt lakni. Erre az a megoldás, ami írtam. 8as voltam.
2016. febr. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!