Jöhetnek látogatóba?
Már tettem fel kérdést azokról akikről most is kérdezni fogok,nos a fiatal lány megszült kiskorú (15)más városban laknak egymástól apa és a baba a baba az anyával lakik,így a baba gyámja a lány anyukája.
De mennének látogatóba az apához ,a gyám beleegyezésével mehetnek?
Az apának van háza.

Miért ne mehetnének? Mégis ki ellenőrzi, hogy van-e engedélye a gyerekével utazni?
(Mellesleg nem értem, hogy apukának hogyhogy van saját háza, a gyerekével pedig mégsem akar együtt élni? Mégis hány éves a férfi, hogy saját háza van, de képes felcsinálni egy 15 évest...?!)
Együtt akar élni velük ez nem téma,állítólag a gyám nem engedi
19a fiú mikor össze jöttek nemtudta mennyi idős a lány (egyébként kb.20nak nézki)a baba viszonylag hamar össze jött védekezés mellett,persze már a kor nem számított a szerelem miatt
De a kérdés itt a lényeg nem a kapcsolatuk
Bocsi 17 a lány 16volt mikor össze jöttek
Nemfigyeltem mit javított a telefon
Nem magam akarom javítani de a fiú 21 ..ezt az égést><
Még 1x bocsi helye biléen2ytüm van

Ha az apa nagykorú, akkor minek a gyám?
Nem lett volna egyszerűbb leírni az egész szituációt? Mint már mondtam, itt senki nem tudja, hogy melyik kérdést írtad ki te, úgyhogy nem fogjuk tudni, hogy mi az, amit már korábban leírtál, kénytelen leszel leírni újra, ha azt akarod, hogy értelmezni lehessen a kérdésedet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!