Szülés helyett inkább örökbe szeretnék fogadni. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem lehet gyerekem, csak éppen jobbnak tartom, ha örökbe fogadok egy olyan gyereket akit mondjuk elhagytak a szülei, vagy meghaltak...stb. .Kapna egy esélyt,hogy normális családban éljen. Mi a véleményetek?2010. márc. 29. 20:45
1/8 anonim válasza:
Ezt mindenki maga érzi, de azért a 2 gyerek nem hasonlítható össze. A te véred, a te tulajdonságaidat, belőled illetve a kedvesedből örököl, míg a másik egy teljesen idegen. Persze neki is nagy sőt talán még nagyobb szüksége van szeretetre, otthonra. Szerintem, ha lehet gyermeked szülj is, annál szebb nincsen. 16h kismama
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy lányom, de ha az anyagi helyzetem engedné biztosan fogadnék örökbe én is!Szerintem ha lehetőséged van tedd!Szülni, meg bármikor szülhetsz!
3/8 anonim válasza:
Szerintem ha van lehetőséged szülni, akkor ne hagyd ki az életedből a saját gyermeket, viszont mellette fogadhatsz örökbe is, lehetsz a saját gyereked, vagy gyerekeid mellett főállású nevelőszülő is.
kétgyerekes anyuka
4/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Szép dolog. De úgyis mindjárt jön a sok anyuka és leszól meg elkezd elemezgetni, hogy biztos valami baj van veled csak azért mert mindenkire a saját véleményüket/jó élményüket akarják erőltetni. Ne hallgass rájuk, ez nagyon szép gondolat.
5/8 anonim válasza:
Én támogatlak. Nem a szüléstől lesz valaki anya.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is jobb egy saját mellé egy fogadott gyerek! Én amúgy is testvérpárti vagyok. Gobbi Hilda is így csinálta!
7/8 anonim válasza:
Szerintem is szép gondolat. Én mindig akartam szülni, de ha te nem akarsz, akkor legalább boldog családban fog élni egy kismanó, aki biztos megérdemli, csak nem kapta meg.
8/8 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm 3 éve nyílt örökbefogadás útján lett apa.A felesége idősnek érezte magát a terhességhez+félt,hogy a lábfejlődési betegségét örökölné a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!