Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás anyukák, hogy tudtok...

Kisbabás anyukák, hogy tudtok zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Kicsi baba mellett hogy lehetséges ez? Megvárjátok mindig, míg apa hazaér? Mi van az egyedülálló anyukákkal? Vagy viszitek be magatokkal a gyermeket a fürdőszobába? Alvás közben felkelhet, míg zuhanyoztok..szóval hogyan?

2016. febr. 4. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egyébként a hosszas fürdőzésben a legjobb, ha viszed magaddal a kádba. persze nem a nagyon kicsi babát, de nagyobbacska gyerekkel már simán megy. enyém ha észreveszi, hogy áztatom magam, és nem foglalja le az apja, akkor jön, vetkőzik, bemászik mellém. de amíg apa külföldön dolgozott, addig rendszeres volt, hogy együtt fürödtünk. gyorsabb volt, egyszerűbb, és hát tulajdonképpen meghitt pillanatok a gyermekkel.
2016. febr. 4. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyrészről nappal elég ritkán szoktam zuhanyozni (csak kánikulában, edzés után vagy gyermekágyas időszakban), mivel mi este fürdünk, másrészről egy zuhany kb. 5 perc, annyi időre alvás alatt simán egyedül lehet hagyni a babát!

Gondolom, senki sem ül az ágya mellett non-stop, amíg alszik...

2016. febr. 5. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Amíg kicsi volt: vagy bent aludt a kiságyban vagy a nagy ágyon (nem tudott még lemászni) vgay hordozóban bevittem magammal. Vagy az apja vigyázott rá ha itthon volt.

Most, hogy nagyobb: Többnyire az apja fogja vagy ha ő nincs itt, akkor velem fürdik

2016. febr. 5. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Mostmár nem alszik a kiságyban, viszont sokszor kel, így ha egyedül vagyok nem merek elmenni, nehogy fölkeljen és leessen. Akkor fürdök, ha itthon van a férjem is.

2016. febr. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!