Nagyon sokat fáj a fejem 19hetes vagyok az orvosom szerint csak aszpirint, algopirint szedhetnék, de mivel ezekre allergiás vagyok így nem. Javasolta a homeopátiás készítményeket, de ezek nem hatnak. Mivel probálkozhatnék még ami nem árt a babámnak?
a gyógszertárosok tapasztalatból mondom, h néha többet tudnak segíteni....egyébként meg amit már lehet kis gyermeknek is adni az valószínűleg nem árt néha....panadol
Én jártam agykontrollra és 10-20 perc alatt teljesen el tudtam még anno mulasztani a fejfájást, ha hiszel benne lehet h érdemes....
Énis így voltam, mint te. Nekem a 10.héttől a 20.hétig iszonyat fájt a fejem. Én gyógyszerellenesség miatt nem vettem be semmit.
Nekem a jégzselé használt. Bekentem vele a homlokom, halántékom, tarkóm és jobb lett. Naponta többször. Plusz a hidegvizes borogatás is bevált. No, meg a sok friss levegő.
Próbáld ki, hátha...
Ez komoly hogy Aspirint meg Algopyrint javasolt az orvosod??? Kb. pont ezeket NEM szokták terhesen ajánlani, inkább a paracetamolt (tehát a panadolt).
Egy gyógyszerész-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!