Kinek van igaza, gáz amit csináltam? Anyukák, Ti nem ezt tettétek volna?
Ma délelőtt anyukámékhoz mentünk, az utcájukban megálltunk megnézni egy cicát, az utcán mászkált. A kisfiamnak nagyon tetszett, nagyokat nevetett rajta, és mondta neki, hogy "cic-cic", másfél éves.
A macska egész közel jött, a kisfiam egyre jobban lázban volt, ezzel idáig nem volt semmi gond.
Aztán egyszer csak a macska felugrott a babakocsiba a fiam ölébe. Én pedig megijedtem, ösztönösen "lesöpörtem" onnan, a macska nyekkent egyet, de semmi baja nem lett, ő is megijedt, de különösebben még csak azt sem, el sem menekült, ugyanúgy ott járkált utána körülöttünk.
Egyszer csak kirohant anyu szomszédasszonya (többedik szomszéd nem közvetlen), hogy ő ezt az ablakból látta, a macska az övé, és fog szólni az állatvédőknek, amiatt hogy én hogy elhajítottam a macskáját és hogy semmi baja nem lett volna a gyereknek, és milyen egy szörnyeteg vagyok. Vitáztunk egy darabig, mondtam neki, hogy elnézést a cicától, tényleg, de egy vadidegen macskának nem fogom hagyni, hogy a gyerekem arcába másszon, nem tudhattam, hogy kié, hogy van tartva, nem beteg-e, be van-e oltva, stb.
Eljöttünk egy idő után, de anyu hívott, hogy a szomszédasszony még utána is fenyegetőzött nála.
Ott tartok, hogy ha este hazajön a férjem, akkor visszamegyek, és helyreteszem a nénit, semmi baja nem lett a macskának, nem értem a hűhót.
Ti csinálnátok valamit? Menjek? Hagyjam? Feljelenthet tényleg?
# 9: Olvasd már el, amit írtam. A hirtelen mozdulat a GYEREKET veszélyezteti, nem a macskát, nem a szomszéd nénit!
Egyszer épp akkor álltam fel, amikor a macskám az ölembe akart ugrani. Szerencsétlenül jött ki a mozdulat, a macska úgy kapaszkodott, hogy utána mehettem Tetanusz-oltásért.
3-as! Miért mit csinált a kérdező a macskával ami miatt le kell osztani? Végig kellett volna várni, hogy mit szándékozik tenni a macska a babával?
Isten bizony nem értem az ilyen embereket. A saját gyerekedet is hagytad volna? Had mászkáljon a babakocsijában az idegen macska??
Ezek azok a dolgok, amiért én sem kedvelem a macskákat:
Egyszer épp akkor álltam fel, amikor a macskám az ölembe akart ugrani. Szerencsétlenül jött ki a mozdulat, a macska úgy kapaszkodott, hogy utána mehettem Tetanusz-oltásért.
Hát ezt sose viselném el.
"tényleg sok betegséget terjeszt"
Sorold fel kérlek pontosan a macskáról emberre terjedő betegségeket. Nem lesz túl hosszú lista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!