Van olyan, aki rácsot szereltetett az ablakaira biztonsági okokból? Milyen egyéb óvintézkedéseket tettetek ez ügyben?
Saját gyerekkori sztorim: másfél éves lehettem, azt hiszem a harmadikon laktunk. Anyám egyszer kiment a szobából szellőztetésnél (nagyon figyelt erre, mert kanapé volt az ablak alatt), mire visszajött, én eltűntem.
Szólított, hívott, semmi reakció. A szoba közepén remegett, hogy nem mer kinézni az ablakon, hogy ott lásson vérbe fagyva a betonon. Közben nagyon halk kuncogást hallott. Fülelt, körbejárt a lakásban és megtalált a fürdőszoba ajtaja mögött, ahol én rettentően örültem, hogy ilyen jól haladunk a bújócskával.
De annyira megviselte a történet, hogy még 30 év elteltével is gyakran emlegeti.
Nem tudom, hogy mennyi idős a gyermeked,de ne tegyél semmi olyan dolgot az ablak alá vagy közvetlen közelébe, amire felállhatna, stb.
Ha nehéz a bútor, akkor azt úgy sem tudja oda húzni az ablak alá. A könnyebb dolgokat meg simán.
Mi fsz-n lakunk, és van ugyan rács az ablakainkon, de nem emiatt.
Viszont én alapból nem engem őket oda állni az ablakhoz. Maximum úgy, ha én is ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!