Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után ti mikor porszívóz...

Szülés után ti mikor porszívóztatok először,?

Figyelt kérdés
Hüvelyi szülésre gondoltam
2016. jan. 31. 10:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kb. Két hét múlva. Nem sok szőnyeg van. Osszesoportem, felmostam, nem estem túlzásokba. Három gyerekem van.
2016. jan. 31. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Olyan másfél héttel utána talán. Nekem nagyon kellett utána a pihenés, nem voltam túl jól fizikailag. Hazajövetel után rögtön én képtelen lettem volna olyasmire, amit itt sokan írnak. Hosszabb ideig állni sem tudtam, nemám, hogy takarítani. De mondjuk a férjem amúgy is itthon volt egy hétig szabin, úgyhogy nem is kellett ilyeneket csinálnom. Utána még anyukám jött egy kicsit segítgetni, aztán másfél hét után már csináltam az itthoni teendőket rendesen. Igaz, a gátsebem nagyon sokáig fájt, de ez nem befolyásolta a porszívózást, fájt az amúgy is, szóval ilyen szempontból mindegy volt.
2016. jan. 31. 20:04
 23/25 anonim ***** válasza:
40%
3 hüvelyi szülésem volt,mindháromnál a hazamenetel utáni napon.Ez az elsőnél a 6. napon volt,a másik kettőnél a 4. napon.Miért nem Te porszívózol?Nem is értem....
2016. jan. 31. 20:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Pár nap után. De mikor hazaérkeztünk este 11 éjfélig még takarítottam:) De én egy állat vagyok. Teljesen jól voltam. Simán tudtam Bármit csinálni.
2016. jan. 31. 20:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Mindkét szülésem után a hazaérkezést követő napon már porszívóztam. Nem gondolom, hogy olyan nehéz fizikai munka lenne, hogy ne tudnád megcsinálni.

Amúgy meg attól, hogy kicsit tágul a medence szülésnél, még ne gondold, hogy abból nehezebb felépülni. Császárnál meg van egy jó 15 cm-es vágás a hasadon. Az szerinted jobb? Azzal már sokkal könnyebben megy a porszívózás....

2016. jan. 31. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!