Hány évesen érzeted először, hogy szeretnél babát? Mennyi időre rá született meg a babátok?
32 éves voltam amikor szerettünk volna babát, ehhez túl kellett esni egy ciszta műtéten, onnantól a 4. hónapban sikerült, és 33 évesen szültem.
Ok: nem találtam előbb olyan párra akivel egyáltalán baba tervezésig jutottunk volna... :)
Rám már 1-2 éve rám szökött törni, hogy szeretnék gyermeket vállalni, a férjem ugyanígy van vele. Azonban megbeszéltük, hogy még 1-2 évet várunk vele, több külső tényező miatt is, mert akkor lesz a legideálisabb nekünk.:) de remélem, hogy nem kell majd éveket várnunk a gyermekáldásra, pl egyészségügyi probléma miatt.
25N, 34 F
26 évesen éreztem először, de onnantól nagyon akartam. 28 leszek, mire megszületik.
26 hkm
Tök komolyan csak 27 évesen éreztem, az esküvőm másnapján. Emlékszem, hogy Bécsben sétáltunk és arra gondoltam, hogy bár lenne itt velünk egy baba is majd. Két hónapra rá pozitív lett a tesztem, az a baba elment 9 hetesen, de aztán ismét 3 hónap múlva már egészséges terhességem lett. 28 évesen lesz meg a babám.:)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!