Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mire utal, ha egy ember 12...

Az mire utal, ha egy ember 12 éves koráig szopja az ujját?

Figyelt kérdés

Férjem saját bevallása szerint eddig csinálta. Anyósom néha meglatogat és elkezdi magyarázni a dolgokat, én már majdnem beszóltam, hogy az okít engem, aki hagyta a fiát tiniként is szopizni? Férjem egyébként a legkisebb, 3 lanytestver után. Kicsikent asztmás volt és viszonylag sokat jártak vele orvoshoz.

Én is sokáig szopiztam, utólag tudtam meg, hogy 5 éves koromig, amikor is anyám bevetette az ecetes módszert, mivel addig nem használt semmi. Hogy emiatt e, de az iskolakezdésre leszoktam.

2016. jan. 30. 09:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, amúgy minek tetted fel a kérdést, amikor te már eldöntötted, hogy mi rá a helyes válasz?
2016. jan. 31. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Azért, hogy szidja valaki vele együtt az anyósat...
2016. jan. 31. 12:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy helyes vagy helytelen e, mert abban valóban biztos vagyok, hogy helytelen! A kérdés arra vonatkozott, hogy ez mire utal? Kérlek ertelmezd a fentebbi sorokat. Egyébként nem, nem kell szidni anyosomat. Nyilván ő is ugyanúgy vélekedik, mint a kettes válaszoló, aki szerint nem hagyás kérdése, ergo nem a szülő felelőssége, ugyanakkor bevallalja, hogy meg sem próbálta leszoktatni, magyarán igenis ő hagyta, hogy a szokás rögzüljön.
2016. febr. 5. 08:15
 14/14 anonim válasza:
100%
Orális fixáció,az ilyen emberek könnyen rászoknak az evésre,rágásra,szopizásra,cigizésre,etc.
2017. júl. 16. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!