Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak az én szomszédaim ilyen...

Csak az én szomszédaim ilyen idegesítőek? Baba születése után nálatok jobb vagy rosszabb lett?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy a nő fél a kutyáktól és ezért ne hagyjam már kint amikor Ő a kertben kolbászol.6 hónapos terhesen egyedül kellett hozzá pótolnom a kerítéshez (párom nem volt otthon 3 hétig), mert ő retteg hogy a kutya ott ül és nézi.De az nem számít, hogy a tetőn ami repedt cserép csak volt azt a 4 dinka macskája addig járkálta amíg be nem estek és be járnak a padra.Na amit ott műveltek.Állandóan tele van sz...a, be hurcolják a döglött varjút, egeret, patkányt stb.Éjjel egyenesen nem lehet aludni tőlük mert akkor is járkálnak.Értem én, hogy a macskát nem lehet megkötni, de ne egy 5 hónapos kutya legyen már a baja hogy csak nézi.Vagy:télen-nyáron muszáj vagyok havonta bolhátlanítani a kutyát a helyét mindent.De néha már feleslegesnek érzem mert azok az átok macskák állandóan bemászkálnak hozzájuk persze hogy visszajönnek.Tiszták ugyan, de pont azért mert macskáik vannak előszeretettel tűrik meg az egereket.Majd azok megfogdossák, meg nem is raknak le mérget, nehogy megegyék.Igen ám, de kazánházba a melegre átjött az egér, én se tehettem le mérget, hiába szóltam nekik hogy csináljanak már valamit, mert ha leteszem feljelent hogy meg akarom ölni a macsekokat.4 éve ez megy, hiába szólok nekik, egér fogó van lent, meg az az az egércsapda, de csak a nagyokra jó, és a kicsik?Sunyiba teszek le ugyan néha mérget is de hiába ha ő nem tartja rendben az udvarát.Mondom neki hogy ha meg lesz a tökmag szeretném ha eltakarítaná az egereket, mert így én csinálhatok akármit úgyis visszajönnek."Arról ne is álmodjak!"

Vagy:

Van kilincs azon a nyavalyás kapujukon mégis csak kifelé találják meg, a becsukást már csak becsapásként ismerik. Lépten-nyomon fel kel a gyerek az öntött vas kapura.Olyan hangja van, néha én sem tudom hogy most bomba robbant vagy mi.Tegnap kiterítettem a frissen mosott ruhákat az udvarra 2 adagot is én hülye, de tuti látta, mert épp kint volt erre le áll tüzelni a saját udvarán.Olyan füstöt vágott látni se lehetett egy 10 percig.Leszedtem a ruhát, mondanom sem kell milyen jó illata lett a baba ruhának, viszem át neki mossa ki.Ő nem fogja mert tudhattam volna hogy ő égetni fog.

1. honnan a fészkes ménkőből tudjam én reggel hogy ő 1 óra múlva égetni akar

2. ha látja hogy kint van a ruha/teregetek vagy megkérem hogy szóljon ha megszáradt és akkor állok neki az égetésnek vagy lesem mikor szedi be.Vagy csak én és a másik szomszéd tudjuk ezt megtenni?

Egy 3 diplomás doktornőnek nincs ennyi esze?

2010. márc. 28. 18:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
37%

Hát szerintem a macskás dolgot te túlzod el és abszolút kötekedés az egész. Ocsmány dolog mérget kitenni mert tényleg megehetik a macskák és akkor meghalnak. Ezer más módja létezik az egérfogásnak, nehogymár csak a méreg hasson. A kisegeret ugyanúgy elkapja a ragacs és a fogó is. Hagyd azokat a szegény macskákat.

A tüzelés meg egyéb dolgok pedig igazad van pofátlanságok, de azért ezek nem akkora problémák hogy ekkora patáliát kelljen csapni belőle. Az meg hogy külön kiemelted, hogy 3 diplomás doktornő egyértelműen arra utal, hogy már ez ellenszenvet vált ki belőled. Próbálj egy kicsit békésebb és barátságosabb lenni, nem mondom ő is ludas nem is kicsit, de ezt ti is elcsesztétek, biztos nem oktalan a viselkedése, szóval próbáljatok békében meglenni egymás mellett. A gyereknek pedig sem az egér sem a macska nem fog ártani, viszont ha nagyobb lesz és megtalálja esetleg a mérget, akkor attól lehet baja, tehát erre azért ügyelj, de remélem a mérget elfelejted a tanácsomra, mert tényleg hihetetlenül tisztességtelen és ocsmány módszer.

2010. márc. 28. 19:09
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok überkedves csak:nő férfi, gyerek és egy 80 éves mama van.A pali állandóan részeg, a gyereket meg általában lepasszolják.Nem csinál otthon egyik se semmit.Csak azért kérdezem meg kell e vásárolni mert sorozatosan a mamát szalajtják a járókeretével a boltba.Neki KELL füvet nyírni, és rendben tartani mindent!Mert különben elzavarnák.Szóval csak a Mama miatt szedem össze a szemetet és nyírjuk le a füvet előttük.
2010. márc. 28. 19:12
 13/33 A kérdező kommentje:

Úgy értettem nálunk van nő pali gyerek mama.

Eddig a 4 év alatt 2*-r volt lent méreg amikor már az udvaron is rohangáltak az egerek.Én sem tartom tisztességesnek a mérget, de tesómék 3 gyermeke gyakran van nálunk és az egér nem épp kórokozó mentes.A mérget az alatt a 2 alkalom alatt is csak 1-1 napra hagytuk kint amíg a gyerkőcök nem voltak.

Ha a Mama is általában inkább máshol alszik mint otthon akkor nem valószínű hogy én túlzom el a dolgot.

És igen, ebben igazatok lehet, ellenszenvet vált ki belőlem amikor valaki annyira összeveri a saját anyukáját, hogy combnyak törése és 5 törött bordája lesz agyvérzéssel kombinálva.Ekkor tényleg zavar a diploma.

2010. márc. 28. 19:19
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Na most hogy is van ez van a szomszédnak is külön meg nektek is külön terciája keritéssel elválasztva?

Na akkor te kiteszed szépen azokat a mérgeket a te saját területedre és kész, mert téged zavarnak az egerek,a kutyád a te kertedben ott van ahol akar(és tanítsd be hogy idegenektöl semmit ne fogadjon el). Te csak is kizárolag ott takarits ami a tied,és ne menj már ilyen szomszédnak boltba (a mamikája kedvéjért sem).

Bent kell sajnos teregetned vagy amikor már nem tud mit égetni akkor tudsz kint. Az ajtót meg leszedetném ha csak így tudja maga után becsukni.

2010. márc. 28. 21:01
 15/33 anonim ***** válasza:
16%
És ha pl egy madár rákakil akkor nekik is megtiltod hogy a kerted felett repüljön? :D Mert pl nálunk ez többször esik meg mint hogy a szomszéd füstöl. Sajnálom a nagymamát de akkor is élném az életem és nem velük foglalkoznék...
2010. márc. 28. 21:04
 16/33 anonim ***** válasza:
*mármint a ruhákra
2010. márc. 28. 21:09
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
Én nem is értem azokat akik leszólnak. Igenis megkeseríti az ember életét egy elmebeteg szomszéd, egyáltalán nem fújod fel. Én is ki tudnám nyírni a szomszédot a kutyájukkal együtt, mert amikor a pár hónapos babát a kutyaugatástól a kamrában ringattam éjjel 11kor és alig láttam a fáradságtól, igenis tönkretették azt az időszakot. És hiába szóltunk...
2010. márc. 28. 21:11
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy azt gondoltad, hogy azért mert neked babád születik utolsó majd ők eladják a kutyát? Elhiszem, hogy zavar, persze, hogy zavar, de tudni kell kompromisszumot kötni.

Kérdező! Nem mondtad, hogy ennyire durva a helyzet a mamával. Miért nem fogod meg a mama kezét és mentek el a rendőrségre? Ez már bőven kimeríti a testi sértés fogalmát!

2010. márc. 28. 21:14
 19/33 anonim ***** válasza:
48%
Már elnézést de az a kutya nem tehet semmiről, és azon kívül azért mert neked gyerekd született még nem fog az egész világ megállni vigyázzban! Majd megtanul aludni normális zajban. Nálunka a legtöbb kutya ugat, mert a sok paraszt ember azt hiszi hogy "az csak" házőrzésre van és nem foglalkoznak velük. Mégis felnőttünk mi négyen, és legalább fél tucat gyerek van az utcában most is. Sőt, az egyik kisgyerekesnek ugat leghangosabban a kutyája! Sosem értettem az olyanokat akik felháborodnak a természetes zajokon....
2010. márc. 28. 21:17
 20/33 anonim ***** válasza:
69%
Én teljesen megértelek. Engem is állatira zavar, ha a szomszéd rühes macskája a kocsinkra mászik.Nem azért mosom le, hogy tiszta lábnyom, szőr legyen.Meg elhiheted mennyire örültem mikor az új kocsit hazahoztuk és pár napon belül szétkarmolta, mert rámászott.A gazdája meg magasról lesz...a. Úgyhogy én teljesen megértem,hogy utálod őket.
2010. márc. 28. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!